Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη συνάντηση με την μητέρα του μετά την καραντίνα

Που βρέθηκαν;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη συνάντηση με την μητέρα του μετά την καραντίνα

Την πρώτη του συνάντηση έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης με την μητέρα του μετά την καραντίνα. O παρουσιαστής μετά από πολύ καιρό βρέθηκε με την κυρία Ματούλα και δεν θα μπορούσε να μην κάνει γνωστή την είδηση στα social media.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι δύο από τους πρώτους γνωστούς Έλληνες που νόσησαν από τον κορωνοϊό και το έκαναν γνωστό μέσω των social media.

Το ζευγάρι όπως έπρεπε τήρησε πιστά όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει τους γύρω του από τον ιό. Μάλιστα, για μεγάλο διάστημα και οι δυο τους έμειναν μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού αυτά δεν μένουν στη Αθήνα. Δείτε ωστόσο και μια ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης πριν λίγες ημέρες.

Ωστόσο, όπως είδαμε μέσα από ένα instastory του, η μητέρα του Ματούλα που μένει στην Θεσσαλονίκη, ήρθε στην Αθήνα για να δει τον γιο της και τη νύφη της μετά από αρκετό καιρό.

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης απαθανάτισε την σύζυγο του και την μητέρα την ώρα που έπιναν καφέ στο σαλόνι του σπιτιού.

Δείτε την ανάρτηση:

Σάκης Τανιμανίδης μητέρα

Λίγες ημέρες πριν βρεθεί με την μητέρα του ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε ένα νέο look

Δεν άντεξε άλλο ο Σάκης Τανιμανίδης και αποφάσισε και αυτός μετά την άρση των μέτρων να περιποιηθεί λίγο τον εαυτό του. Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media. Ο ίδιος πήγε για κούρεμα και άλλαξε εντελώς το πρόσωπό του.

Τα κομμωτήρια έχουν πλέον ανοίξει και πολλοί από εμάς κάνουμε μια επίσκεψη σε αυτά για να φτιάξουμε λίγο το μαλλί μας, που έχει μείνει δυο μήνες τώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Σε αυτούς φυσικά συμπεριλαμβάνονται και τα διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, που με αναρτήσεις τους μας δείχνουν το νέο look που αποκτούν μετά και το πέρας της καραντίνας.

Έτσι λοιπόν και ο Σάκης Τανιμανίδης που συχνά κάνει αναρτήσεις στο Instagram. Ο ίδιος, όπως και η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζονται διάφορες στιγμές της ζωής τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, όπως άλλωστε έκαναν και όταν νόσησαν από τον ιό.

Πλέον το ζευγάρι είναι καλά και απολαμβάνει, όπως όλοι μας, την "ελευθερία" του. Έτσι ο Τανιανίδης αποφάσισε και αυτός να κάνει ένα κούρεμα και φυσικά ανέβασε μια φωτογραφία στην σελίδα του στο Instagram. Ο ίδιος άλλωστε μας είχε δείξει και μια εικόνα από το νοσοκομείο, όπου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες. Δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και τι του συνέβη.

Σάκης Τανιμανίδης στο κομμωτήριο