MasterChef: Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που πέρασε στον τελικό του Silver Award

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που πέρασε στον τελικό του Silver Award

Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που πέρασε στον τελικό του Silver Award του MasterChef. Μετά την νίκη της Μαρίας ένας ακόμη παίκτης κατάφερε να κερδίσει και θα είναι αυτός που θα διεκδικήσει μαζί της το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Η Μαρία από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη ήταν η παίκτρια που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Silver Award, αφού το πιάτο της ενθουσίασε τους κριτές.

Δημήτρης και Τζόν στη συνέχεια του ημιτελικού κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο χωρίς συνταγή και αυτός που τα κατάφερε καλύτερα ήταν τελικά ο Δημήτρης. Εδώ σας έχουμε μία απίστευτη αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Δημήτρης και Μαρία θα διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό του Silver Award και ένας θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ και τη βαλίτσα με τα μαχαίρια.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Η νίκη της Μαρίας και η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Μπέλλο

Η Μαρία ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που πέρασε στο τελικό του Silver Award του MasterChef, ενώ ο Γιώργος από την άλλη έκανε μια αποκάλυψη για ένα σκηνικό που έγινε μέσα στο σπίτι με εκείνη και τον Δημήτρη Μπέλλο.

Μαρία, Τζον και Δημήτρης έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό σήμερα προκειμένου να περάσουν στον τελικό του Silver Award και να διεκδικήσουν 10.000 ευρώ και τα πολυπόθητα μαχαίρια.

Στην πρώτη δοκιμασία είχαν βοήθεια και από τους μέντορες τους και κριτές του MasterChef, οι οποίοι είχαν και ενεργό ρόλο στη δοκιμασία αφού μαγείρεψαν μαζί τους.

Ωστόσο, όταν οι τρεις καλεσμένοι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα αποφάσισαν πως η Μαρία από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη είχε το καλύτερο πιάτο και είναι η πρώτη που περνάει στον μεγάλο τελικό, ενώ ο Δημήτρης και ο Τζον θα διαγωνιστούν σε μια δεύτερη δοκιμασία για να κερδίσουν το έπαθλο.

Λίγο μετά την νίκη ο Γιώργος, έκανε μια αποκάλυψη για την Μαρία πως μια μέρα που ήταν στο σπίτι όλοι μαζί και συζητούσαν, εκείνη ήρθε και διέταξε το Μπέλλο λέγοντας του πήγαινε τουαλέτα και έλα να κοιμηθούμε.

Μάλιστα ο παίκτης σχολίασε πως αν είναι έτσι ο χαρακτήρας της τότε σίγουρα, οι δυο τους δεν πρόκειται να παραμείνουν ζευγάρι εκτός παιχνιδιού. Ο Γιώργος είχε εκνευριστεί και νωρίτερα με την Μαρία. Τι είχε συμβεί;

Δείτε το βίντεο: