Κατερίνα Παπουτσάκη: Θήλασε τον γιο της στην παραλία χωρίς ταμπού!

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Παπουτσάκη: Θήλασε τον γιο της στην παραλία χωρίς ταμπού!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τσάκωσε την Κατερίνα Παπουτσάκη με τα παιδιά της στην παραλία κι έχουμε τα στιγμιότυπα! Σε ένα από αυτά, μάλιστα, φαίνεται να θηλάζει τον γιο της χωρίς κανένα ταμπού.

Με το βλέμμα στις διακοπές που θα ξεκινήσουν στα μέσα του επόμενου μήνα και που για μία ακόμη χρονιά θα περάσουν οικογενειακώς στη Δονούσα, τόπο καταγωγής του συζύγου της, η Κατερίνα ξεκίνησε τα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού από τις παραλίες της Αττικής. Ωστόσο, στο πλευρό της δεν βρισκόταν ο Παναγιώτης Πιλαφάς, ο οποίος ετοιμαζόταν για την επανεκκίνηση λειτουργίας του νυχτερινού κλαμπ και εστιατορίου του στο κέντρο της Αθήνας.

Έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρότερο γιο της Κίμωνα, στο πλευρό της τον μεγαλύτερο Μάξιμο, ο οποίος κουβαλούσε και τα κουβαδάκια του, και φορώντας στους ώμους της την τσάντα με όλα τα απαραίτητα για τα παιδιά, η ηθοποιός έφτασε νωρίς το πρωί της περασμένης Τετάρτης στην παραλία της Βουλιαγμένης χαμογελαστή και έτοιμη να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί τους.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Ο Μάξιμος, ο οποίος μοιάζει εμφανισιακά στον μπαμπά του, μπήκε πρώτος στη θάλασσα, με τη μαμά του να τον ακολουθεί και εκείνον να τη βοηθά στη συνέχεια για να εξοικειωθεί και ο μόλις 1,5 έτους Κίμωνας με το νερό, καθώς δεν φορούσε σωσίβιο. Η συνέχεια είχε πολύ παιχνίδι για τους τρεις τους στην άμμο και η Κατερίνα δεν έμεινε στιγμή μόνη της, ενώ λίγο αργότερα τη συνάντησαν και δύο καλές της φίλες που τυχαία βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στην ίδια παραλία. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, η ηθοποιός φαίνεται πως έχει επιστρέψει στην παλαιότερη σέξι σιλουέτα της, έχοντας απαλλαγεί από τα τελευταία έξι κιλά από τα συνολικά 25 που πήρε στη δεύτερη εγκυμοσύνη.

Εδώ και έναν χρόνο το πρόγραμμα της διατροφής της είναι περισσότερο υγιεινό για τον γιο της, τον οποίο ακόμη θηλάζει, παρά αυστηρά διαιτητικό. Παρόλα αυτά όμως με επιμονή φαίνεται πως επιστρέφει ξανά στη γνώριμη κομψή σιλουέτα της. Μετά από σχεδόν δύο ώρες και αφού είχαν χορτάσει ήλιο και θάλασσα οι τρεις τους αναχώρησαν για το σπίτι, παρά το μικρό παράπονο του μεγάλου της γιου που ήθελε να μείνουν για λίγο ακόμη στην παραλία.

Αποκλειστική φωτογραφία από την Κατερίνα Παπουτσάκη στην παραλία με τα παιδιά

Ωστόσο, θυμάστε πόσο αγνώριστη ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης; Θα πάθετε πλάκα όταν την δείτε!

Κατερίνα Παπουτσάκη θηλασμός στην παραλία

Κατερίνα Παπουτσάκη παραλία κορμί χωρίς ρετούς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ