Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το "καυτό" μπικίνι της πρόδωσε το τατουάζ που δεν είχε παρατηρήσει κανείς

Αποκλειστικές φωτογραφίες χωρίς ρετούς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το

Κι όμως το γνωρίζατε; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει τατουάζ πίσω κάτω χαμηλά και δεν το είχε παρατηρήσει κανείς! Ωστόσο, στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr το "καυτό" και μικροσκοπικό της μπικίνι το πρόδωσε!

Ξεχωριστή ήταν η προηγούμενη εβδομάδα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού ανάμεσα στις απανωτές πρόβες και τα γυρίσματα του «Just the 2 of us» βρήκε χρόνο για τον εαυτό της...

Αφορμή η γιορτή της στις 21 Μαΐου, με την παρουσιάστρια και διαγωνιζόμενη στο show του Open να κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσει, με καλεσμένους αγαπημένους φίλους της και πρώην Survivors - από τη συμμετοχή της στον 2ο κύκλο του reality επιβίωσης.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Άφθονο κέφι, χαμόγελα και... takeaway cocktails έδιναν και έπαιρναν εκείνη τη βραδιά κάτω από τον ελάχιστο φωτισμό στου Ψυρρή, με την ίδια να δέχεται δεκάδες ευχές και να ανταποδίδει με ένα θερμό «ευχαριστώ». Από την επόμενη κιόλας μέρα την περίμενε η... σκληρή επιστροφή στην πραγματικότητα, αφού οι πρόβες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Θα έλεγε κανείς πως αυτό το σύντομο διάλειμμα ήταν ένα δώρο που ήθελε να κάνει στον εαυτό της, μαζί με μία δροσερή βουτιά το περασμένο Σάββατο όταν και το YOU τη συνάντησε με μία φίλη της στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης. Γενικά ευδιάθετη, αν και φανερά εξαντλημένη, η Κωνσταντίνα χαλάρωσε κάτω από τον καυτό ήλιο και ξέχασε τις υποχρεώσεις της, που θα συνεχίζονταν πάλι από τη Δευτέρα.

Να υπενθυμίσουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τραγούδησε πρόσφατα για τα μάτια του Κυριάκου Μητσοτάκη! Δείτε εδώ το βίντεο!

Δείτε κάποιες από τις αποκλειστικές φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το καυτό μπικίνι που πρόδωσε το τατουάζ της

Τατουάζ Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ