Βασίλης Ζούλιας: «Με τα ναρκωτικά έφυγε ο πόνος μου» - Η σοκαριστική αποκάλυψη για την εξάρτησή του

Τα είπε όλα στην Ελεονώρα Μελέτη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασίλης Ζούλιας: «Με τα ναρκωτικά έφυγε ο πόνος μου» - Η σοκαριστική αποκάλυψη για την εξάρτησή του

Σε μία συγκλονιστική συνέντευξή του, ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα ναρκωτικά, με τον ίδιο να κάνει μία πραγματικά σοκαριστική αποκάλυψη, για την εξάρτηση που κράτησε 7 χρόνια και τον βοήθησε να απαλύνει τον συναισθηματικό του πόνο.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», και αποφάσισε να βγάλει στη δημοσιότητα, μερικά θέματα για τα οποία, μόνο λίγοι θα είχαν το κουράγιο να μιλήσουν στην τηλεόραση. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην εξάρτηση που του σημάδεψε, και ταυτόχρονα, του άλλαξε τη ζωή, σε πολύ νεαρή ηλικία.

Οι ναρκωτικές ουσίες, αποτελούσαν για εκείνον μία "διαφυγή" από τη σκληρή πραγματικότητα και τα συναισθηματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ο Βασίλης Ζούλιας αποκάλυψε παράλληλα πως μετά από απόπειρες αυτοκτονίες που είχε κάνει, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από κάποιον ειδικό, ενώ η απεξάρτησή του ήρθε στα 29 του χρόνια.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές μέρες, δημιουργήθηκε σάλος με τις μάσκες που έφτιαξε για τον κορωνοϊό, ο Βασίλης Ζούλας. Δείτε εδώ την τιμή στην οποία τις πουλούσε.

Αυτή είναι η σοκαριστική εξομολόγηση του Βασίλη Ζούλια για τα ναρκωτικά

«Δεν απαντιέται το γιατί… Έτσι, πονάς. Είναι όλα μαζί. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Κανείς δεν έχει καταφέρει να τη δώσει.

Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο και όταν ήρθαν τα ναρκωτικά ανακουφίστηκε αυτός ο πόνος. Στα 29 σταμάτησα και έπρεπε να βιώσω όλα μου τα συναισθήματα από την αρχή. Γιατί πριν τα κουκούλωνα και εκεί άρχισε η πραγματική θεραπεία.

Η μητέρα μου δεν μου μίλησε ποτέ με άσχημα λόγια για τον πατέρα μου και το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό.

Όλοι είχαν καταλάβει τι έκανα αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν, γιατί πραγματικά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει, η μητέρα μου ήταν απελπισμένη. Όταν έπιασα εγώ συναισθηματικό πάτο, μετά από τόσες απόπειρες αυτοκτονίας, πήγα σε μια ομάδα για να βοηθηθώ. Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια», ήταν τα λόγια του Βασίλη Ζούλια, στην Ελεονώρα Μελέτη.

Βασίλης Ζούλιας ναρκωτικά