J2US - Spoiler: Αποχωρεί το πιο αγαπημένο ζευγάρι - Δεν το περίμενε κανείς

"Μείναμε" μόλις το μάθαμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US - Spoiler: Αποχωρεί το πιο αγαπημένο ζευγάρι  - Δεν το περίμενε κανείς

Ακόμα ένα τρομερό spoiler κυκλοφόρησε για το νέο επεισόδιο του J2US, το οποίο αφορά το ζευγάρι που πρόκειται να αποχωρήσει το ερχόμενο Σάββατο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, και αυτή την εξέλιξη, δεν την περίμενε κανείς.

Το φαντασμαγορικό show του Open, έχει καταφέρει ήδη από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να κερδίσει μία θέση στην καρδιά του, μέσα από το γέλιο, την ίντριγκα καθώς και τις μοναδικές εμφανίσεις των ζευγαριών.

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχωρεί από το J2US

Το 6ο επεισόδιο μαγνητοσκοπήθηκε και όπως πάντα, γυρίστηκαν δύο αποχωρήσεις, προκειμένου να μη γίνει καμία διαρροή σχετικά με το ποιο ζευγάρι αφήνει τον διαγωνισμό.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν ήδη αποχωρήσει από το διαγωνισμό, είναι η Χρύσπα, η οποία σχολίασε τη στάση της παραγωγής και της κριτικής επιτροπής, με τον Νίκο Κοκλώνη να της απαντά. Δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο του παρουσιαστή για την τραγουδίστρια.

Ωστόσο η εκπομπή «Πρωινό» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετέφεραν όλα όσα έγιναν στο J2US, και αποκάλυψαν ποιο είναι το ζευγάρι που δε θα βλέπουμε από εδώ και στο εξής στο show.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος με τη Δέσποινα Ολυμπίου και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία, με το ζευγάρι που αποχωρεί να είναι η Κρυσταλλία με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη.

J2US Spoiler

Ποιος θα πάρει τη θέση της Άσπας Τσίνα στο J2US;

Το Σαββατοκύριακο, μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Έλα χαμογέλα" είδαμε ότι ανάμεσα στα ονόματα υπήρχε και αυτό της Άντζελας Δημητρίου. Η εκπομπή είχε αναφέρει ότι η παραγωγή έκανε και μια μεγάλη σύσκεψη, αναφορικά με το άτομο που θα πάρει την θέση της τραγουδίστριας. Ωστόσο μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε "έσκασε" ανατροπή αφού στη θέση της Τσίνα θα δούμε έναν άντρα τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιβάνη που επιστρέφει στο show ως coach του Μάριου Πρίαμου.

«Είναι κάτι που είχα συζητήσει πριν από λίγες ώρες, χθες το βράδυ δηλαδή. Εμείς είχαμε δεθεί πιο πολύ και με τον Μάριο και με την Άσπα, ήμασταν συνέχεια μαζί μπορώ να πω. Επειδή είναι μια παραγωγή που πραγματικά έχω μες στην καρδιά μου ήθελα να συνεχίσω να στηρίζω και το παιχνίδι και τον Μάριο. Δεν θα μπορούσα πω κάτι άλλο παρά “ναι”», είπε από μεριάς του ο τραγουδιστής τον οποίο θα δούμε ξανά στο μουσικό show.