Άλκηστις Αλεξάκη: «Η Μάρλεν δεν είναι με τον Βαρθαλίτη γιατί έξω από το MasterChef έχει...»

Αποκάλυψη "βόμβα"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλκηστις Αλεξάκη: «Η Μάρλεν δεν είναι με τον Βαρθαλίτη γιατί έξω από το MasterChef έχει...»

Η Άλκηστις Αλεξάκη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», και ξεκαθάρισε πως η Μάρλεν, δεν είναι ζευγάρι με τον Σταύρο Βαρθαλίτη, όπως έχει ακουστεί, μιας και έχει σχέση με κάποιον, ο οποίος δεν είναι από το MasterChef.

Η παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από τον περσινό κύκλο του MasterChef, αποκάλυψε πως γνωρίζει πολύ καλά τη Μάρλεν και πως οι δυο τους έκαναν παρέα, πριν ακόμα μπουν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η Μάρλεν και η Άλκηστις, γνωρίζονται καθώς είναι και οι δύο από την Κρήτη, και έτσι έχουν πολλούς κοινούς γνωστούς.

Η αποκάλυψη της Άλκηστις για την Μάρλεν και τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Ένα από τα θέματα που κλήθηκε να σχολιάσει η Άλκηστις, ήταν και το γεγονός πως έχει ακουστεί, ότι η Μάρλεν βρίσκεται σε σχέση με τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Η επίδοξη σεφ, απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και πως η Μάρλεν έχει σχέση έξω από το παιχνίδι.

Μιας και λέμε ωστόσο για το MasterChef, τα μάθατε για έναν παίκτη στον οποίο έκανε πρόταση ο Ματέο Παντζόπουλος; Δείτε εδώ ποιος είναι και θα πάθετε πλάκα!

«Γελάω. Είναι φήμη. Η κοπέλα έχει κι έξω ζωή. Έξω από το παιχνίδι έχει σχέση. Δεν είχε έρθει πιο κοντά με τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Είναι απλά μέσα σε ένα παιχνίδι και αυτό συμβαίνει, έρχεσαι κοντά με κάποιους, με άλλους όχι».

Όσο για το σχόλιο που έκανε η μαμά του Σταύρου Βαρθαλίτη: «Σα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να έχει ο πεθερός. Αν ισχύει ότι έχει η σχέση η Μάρλεν με τον Σταύρο, τότε πρέπει η μαμά του να γνωρίζει, πως πρόκειται να κάνει μία πολύ καλή νύφη. Ξέρει και να μαγειρεύει και να καθαρίζει».

Η Μάρλεν εκτός από τη μαγειρική ασχολείται και με το μόντελινγκ και μάλιστα, είχε πάει σε καλλιστεία

Η Μάρλεν Γρυντάκη, που γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef, δουλεύει και ως plus size μοντέλο, και γι΄αυτό το λόγο, πριν από λίγο καιρό, ενώ έμενε στην Αγγλία, είχε λάβει μέρος σε καλλιστεία, εκπροσωπώντας την Κρήτη και κάνοντας μία πραγματικά αδιανόητη εμφάνιση.

Ήδη από την οντισιόν της, η Μάρλεν είχε αποκαλύψει στους κριτές πως μία μεγάλη της αγάπη πέρα από τη μαγειρική, είναι το μόντελινγκ, με το οποίο ασχολείται εδώ και λίγο καιρό. Μάλιστα είχε σημειώσει πως προτιμά να μένει στο Λονδίνο, γιατί εκεί εκτιμάται περισσότερο η εκκεντρική εμφάνισή της.

Το γεγονός πως η Μάρλεν έλαβε μέρος στα καλλιστεία, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο θεσμό καθώς και στη συμμετοχή της παίκτριας του MasterChef.

Αυτή είναι η εκρηκτική εμφάνιση της Μάρλεν στα καλλιστεία