Τρελό γέλιο με την φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που κάνει το γύρω του διαδικτύου

Θα "κλάψετε" από τα γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρελό γέλιο με την φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που κάνει το γύρω του διαδικτύου

Τρελό γέλιο επικρατεί τις τελευταίες ώρες με μια φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία κάνει το γύρω του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, έκαναν μια εικόνα του μοντέλου meme και έχει γίνει χαμός στο Instagram.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αποδείξει πως είναι ακομπλεξάριστη και δεν την νοιάζει αν θα τσαλακωθεί δημόσια. Καθώς, μην ξεχνάμε και την φωτογραφία που είχε μοιραστεί στο Instagram με την... επεξεργασμένη μύτη της όταν έλεγαν πως την έχει πειράξει.

Εδώ και μερικές ώρες ωστόσο, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που έχει προκαλέσει φρενίτιδα και μόλις την δείτε θα "κλάψετε" από τα γέλια. Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησαν ένα κολάζ όπου από την μια βλέπουμε το μοντέλο σαν "τα σχέδια μου" και από την άλλη το "2020" που είναι ή... πατούσα της.

Όπως φαίνεται και η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "έλιωσε" στα γέλια μόλις την είδε, αφού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την συγκεκριμένη φωτογραφία και έγραψε «Ποιος το έκανε αυτό; Ποιος είσαι; Σε αγαπώ».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου meme instagram

Ωστόσο, θα «λιώσετε» - αυτή τη φορά από γλύκα - με το βίντεο της όπου έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον Snik.

Το γύρω του διαδικτύου ωστόσο έκανε και αυτή η φωτογραφία του Snik, του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Σάλος είχε προκληθεί στα social media με αυτή την συγκεκριμένη φωτογραφία του Snik μέσα από το σπίτι που έκανε το γύρω του διαδικτύου. Την είχε δημοσιεύσει χρήστης του Facebook και είχε γράψει στη λεζάντα του:

«Αν αυτό δεν είναι αγάπη τότε τι … κομμένα αυτιά φίμωτρο .. ένας πνίχτης λείπει κι έδεσε το θέμα. Κακόμοιρο ζωάκι κάποιος να στο βγάλει και να το φορέσει στον κύριο Τον τραγουδοποιό... Ωραία εικόνα λατρείας … Και το όνομα αυτού τού εξαίρετου καλλιτέχνη SNIK».

Snik σπίτι