Άσχημα νέα για τον Θέμη Γεωργαντά - Η ανακοίνωσή του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσχημα νέα για τον Θέμη Γεωργαντά - Η ανακοίνωσή του

Πολύ άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Θέμη Γεωργαντά, μιας και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, τα φετινά Mad Video Music Awards, πρόκειται να ακυρωθούν, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωσή του.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται κάθε χρόνο στη σκηνή των γνωστών βραβείων, τα οποία έχουν γίνει πλέον θεσμός για την ελληνική μουσική σκηνή.

Πέρα από τις βραβεύσεις, κάθε χρόνο βλέπουμε νέες συνεργασίες και διασκευές γνωστών κομματιών, οι οποίες γίνονται μεγάλες επιτυχίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα βραβεία, ξεκαθαρίζοντας πως φέτος είναι αδύνατον να γίνουν λόγω του ιού.

Θέμης Γεωργαντάς Mad Awards

«Για τα Mad Awards μπορώ να σου πω ξεκάθαρα ότι δεν θα γίνουν τον Ιούνιο και κοιτάμε αν μπορούμε να τα μεταφέρουμε για πρώτη φορά τον Φθινόπωρο προς χειμώνα. Το Mad Walk που θα γινόταν και δεν έγινε και αυτό, έχει μεταφερθεί για 5 Οκτωβρίου», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Μέχρι πρότινος, ο Θέμης Γεωργαντάς παρουσίαζε τα Παιχνίδια χωρίς σύνορα στο ΣΚΑΪ και έκανε κανονικό χαμό με τα νούμερά του

Ο Θέμης Γεωργαντάς έκανε πάρα πολύ καλά νούμερα αφού και οι δύο εκπομπές του σημείωσαν ποσοστά άνω του 10% στο δυναμικό κοινό!

Δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης για τα Παιχνίδια χωρίς σύνορα:

12
13.8
13.4
16.1
19.9
12.9
14
17.8
12.4
16.7

Τα τέταρτα τηλεθέασης για το After Dark:

15.1
12.1
13
10.1
9.5
11.9
9.9
8.6

Aλλά και το σύνολο τηλεθέασης που έκαναν και τα δύο στο δυναμικό κοινό:

Prime time

ALPHA: Έλα στη θέση μου 15,1

ALPHA: Κρατάς μυστικό 12,6

ALPHA: Daddy cool 10,8

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 13,6

STAR: Μόνος στο σπίτι 21,6

ΣΚΑΙ: Eurogames - Πρεμιέρα 14,9

Late night

ΑΝΤ1: Φως στο τούνελ 15,3

ΣΚΑΙ: after dark 11,3