Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Για ποιο λόγο ξέσπασε;

Η αυστηρή ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Για ποιο λόγο ξέσπασε;

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδειξε να είναι πραγματικά έξαλλος. Ο γνωστός σεφ ξέσπασε για ένα θέμα στο οποίο δείχνει μεγάλη ευαισθησία.

Πέρα από την αγάπη του στη μαγειρική, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχει μεγάλη αγάπη και στα σκυλάκια. Ο ίδιος μάλιστα έχει ένα πανέμορφο λαμπραντόρ, το οποίο το λένε «Slavador».

Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε μία απίστευτη συνεργασία ανάμεσα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Χρήστο Μάστορα. Δείτε εδώ τι έκαναν μαζί!

Γι΄αυτό το λόγο έγινε έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Αξιοποιώντας τη δημοτικότητά του, ο κριτής του MasterChef, ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται μερικά υπέροχα σκυλιά, τα οποία εγκατέλειψε κάποιος στο δρόμο.

«Αρχικά να δώσουμε συγχαρητήρια στον κυρ-Μ… που τα πέταξε στον δρόμο. Το αφήνουμε αυτό και πάμε να τους βρούμε ένα όμορφο, φιλόξενο, ζεστό σπίτι. Στείλτε μου μήνυμα να υιοθετήσετε μια ΧΝΟΥΔΩΤΗ ΜΠΑΛΑ και να σώσετε μια ψυχή. Τη δική σας. (τα σκυλόνια τα έχω σπίτι) #masterchefgr», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το MasterChef

Ο γνωστός chef αναφέρθηκε στο show, αλλά και στις θεωρίες συνωμοσίας. Αποκάλυψε λοιπόν ότι του έστελναν μηνύματα αναφορικά με δύο παίκτες του παιχνιδιού που είναι από τον Βόλο. Του έλεγαν λοιπόν ότι μπήκαν στο παιχνίδι επειδή είναι ο chef είναι γνωστός του δήμαρχου Βόλου.

“Για εμένα αυτό το πεντακάθαρο ιλουστρασιόν του δομημένου Instagram, του πάντα χαμόγελο και πάντα λαμπικαρισμένος είναι λίγο πιο θολό και επικίνδυνο για έναν άνθρωπο που είναι κανονικότατος” είπε ακόμα αναφορικά με το παιχνίδι μαγειρικής, ενώ ήδη από χθες είχε διαρρεύσει και μια επική ατάκα που πέταξε ο chef. Δείτε την εδώ. Πεθάναμε στο γέλιο.