Χαμός στο Πρωινό - Έγιναν έξαλλοι με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Οι δηλώσεις που τους έβγαλαν εκτός εαυτού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο Πρωινό - Έγιναν έξαλλοι με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Χαμός επικράτησε σήμερα στο Πρωινό και υπήρξε ένταση στο πλατό της εκπομπής. Οι δηλώσεις γνωστού Έλληνα τραγουδιστή τους έκαναν έξαλλους. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βάλαρης σε συνέντευξη του στην εκπομπή και τη δημοσιογράφο, Μαρία Κοκολάκη, δήλωσε πως ο κορωνοϊός είναι μια παγκόσμια συνωμοσία και πως η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» ήταν τρομοκρατική.

«Θα κάνουμε μια καμπάνια με τον Γρηγόρη Βαλτινό για να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο θέατρο. Πώς ήταν αυτή η τρομοκρατική καμπάνια του Μένουμε Σπίτι; Είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνομαι ότι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ στημένο, θα το δούμε αργότερα, μετά από πολλούς μήνες. Θα δούμε κάποιες φαρμακοβιομηχανίες από τα φάρμακα να πλουτίζουν. Ξαφνικά, λόγω τουρισμού τα κρούσματα είναι πολύ λίγα», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ωστόσο χαμός επικράτησε στο Πρωινό και με τις δηλώσεις του Σταμάτη Φασουλή. Η Φαίη Σκορδά μάλιστα «πάγωσε». Δείτε τι συνέβη.

Χαμός στο πλατό του Πρωινού με τις δηλώσεις του

Μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Βάλαρη που προβλήθηκαν στον αέρα του Πρωινού επικράτησε χαμό με παρουσιάστρια και πάνελ να γίνονται έξαλλοι. Οι τόνοι ανέβηκαν με την Αφροδίτη Γραμμέλη να παίρνει τον λόγο.

«Εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που άκουσα και θεωρώ ότι είναι και ανεύθυνο. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βγαίνει και να λέει δημόσια, μετά από όλο αυτό που έχουμε περάσει στην Ελλάδα και που συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο να λέει 1) ότι η καμπάνια ήταν τρομοκρατική και 2) ότι όλο αυτό είναι μια συνωμοσία, στημένο και θα φανεί.

Αν ο κ. Βάλαρης έχει στοιχεία ότι το θέμα του κορωνοϊού είναι μια συνωμοσία σκοτεινών δυνάμεων, επειδή αυτά τα πράγματα απευθύνονται σε λαό και έχουν να κάνουν με ζωή και θάνατο, να βγει να δώσει τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ότι ο κορωνοϊός είναι μια συνωμοσία και όχι ένας θανατηφόρος ιός και να μας το εξηγήσει για να καταλάβουμε κι εμείς που μείναμε δύο μήνες μες στο σπίτι. Κάποιοι έχασαν τις δουλειές τους, κάποιοι έχασαν τους ανθρώπους τους, κάποιοι νοσηλεύονται ακόμη σε μονάδες εντατικής θεραπείας, κάποιοι ακόμα μετράνε νεκρούς, κάποιοι καταστράφηκαν οικονομικά. Ο κος Βάλαρης με τι γνώσεις βγαίνει και λέει ότι αυτό το πράγμα ότι είναι συνωμοσία και μας τρομοκράτησαν και μας έβαλαν τσιπ στον σβέρκο; Θυμώνω πολύ με αυτά, το θεωρώ πολύ ανεύθυνο», ανέφερε.