Το στοιχείο που θα φέρει τα πάνω κάτω στο My Style Rocks - Αποκάλυψη "βόμβα"

Χαμός στον νέο κύκλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το στοιχείο που θα φέρει τα πάνω κάτω στο My Style Rocks - Αποκάλυψη

Μία αποκάλυψη σκέτη "βόμβα" έγινε για τον νέο κύκλο του My Style Rocks. Μπορεί η φετινή σεζόν να σταμάτησε λίγο άδοξα λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, ωστόσο του χρόνου πρόκειται να δούμε ένα νέο στοιχείο που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Το γνωστό παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, ξεκίνησε πολύ δυναμικά φέτος, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε η παραγωγή. Η πανδημία ήρθε για να διακόψει οριστικά τα γυρίσματα. Για το λόγο αυτό, ο σταθμός αποφάσισε να ξεκινήσει εκ νέου το show από τον Σεπτέμβρη.

Τα μάθατε ωστόσο για μία παίκτρια του My Style Rocks που έγινε παρουσιάστρια; Δείτε εδώ για ποια πρόκειται!

Σύμφωνα ωστόσο με το TV Έθνος, η νέα σεζόν θα είναι λίγο διαφορετική. Συγκεκριμένα, θα δούμε και πάλι την Κατερίνα Στικούδη στην παρουσίαση, ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται για ακόμα μία χρονιά, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς.

Το My Style Rocks, σκοπεύει να φέρει στη νέα σεζόν και άνδρες παίκτες. Βέβαια η αλλαγή αυτή δεν έχει αποφασιστεί επίσημα, ωστόσο αποτελεί μία από τις σκέψεις της παραγωγής, για να δώσει ένα νέο αέρα στο παιχνίδι.

My Style Rocks νέα σεζόν

Την ίδια απόφαση με το My Style Rocks, πήρε και το GNTM

Και όμως έρχεται το GNTM με αγόρια και στην Ελλάδα! Έσκασε το νέο τρέιλερ από το STAR και είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ. Δείτε όλα όσα ανακοίνωσε ο σταθμός.

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM να παίρνουν χωριστούς δρόμους, μιας και το μοντέλο δεν σκοπεύει να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων τη νέα χρονιά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η κριτική επιτροπή θα είναι το μόνο νέο "μέτρο" της παραγωγής.

Η ανακοίνωση του STAR για το επόμενο GNTM με αγόρια

«Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls!

Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;»