Μάριος Πρίαμος: Με τρεμάμενη φωνή αναφέρθηκε στην Άσπα Τσίνα - Τι είπε

Συγκινήθηκε!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μάριος Πρίαμος: Με τρεμάμενη φωνή αναφέρθηκε στην Άσπα Τσίνα - Τι είπε

Με τρεμάμενη φωνή αναφέρθηκε στην Άσπα Τσίνα ο Μάριος Πρίαμος μπροστά στις κάμερες. Ο παίκτης του Just the 2 of us αναφέρθηκε στην πρώην συμπαίκτρια του με τα καλύτερα λόγια και στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση της.

O Mάριος Πρίαμος Ιωαννίδης συγκινήθηκε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε όταν αναφέρθηκε στην Άσπα Τσίνα. Η Άσπα Τσίνα αποχώρησε από το J2US και ο Μάριος Πρίαμος από αυτό το Σάββατο θα είναι με άλλη τραγουδίστρια ζευγάρι στο σόου.

Η συγκίνηση του Μάριου Πρίαμου για την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το J2US

Ο Μάριος Πρίαμος συνεχίζει στο J2US με άλλο παρτενέρ και μίλησε με συγκίνηση για την Άσπα Τσίνα: «Η σκέψη μου σε αυτό το live ήταν να τα πάω καλά και να βγάλω με αξιοπρέπεια αυτό που θα έλεγα. Λίγο πριν βγω στη σκηνή ένα βίντεο της Άσπας με συγκίνησε πάρα πολύ και σίγουρα αυτό με επηρέασε. Ωστόσο μια αποκάλυψη έκανε και η Βίκυ Κάβουρα για την Άσπα Τσίνα και το πρόβλημα υγείας της. Τι είπε

Την ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφά της λόγια, ξέρει την αγάπη που της έχω. Ξέρω πως έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που στέκεται δίπλα μου σαν βράχος σε ότι χρειαστώ και μέσα στο παιχνίδι και εκτός παιχνιδιού».

Δείτε το βίντεο: