MasterChef: H αδιανόητη αποκάλυψη της Κατερίνας για το αν είναι σε σχέση ή όχι

Είναι μόνη ή όχι

MasterChef: H αδιανόητη αποκάλυψη της Κατερίνας για το αν είναι σε σχέση ή όχι

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα του MasterChef για το αν είναι σε σχέση ή όχι. Έχει κάποιο σύντροφο μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι μαγειρικής; Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει πολλά να πει.

Η Κατερίνα Λένη είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού MasterChef. Η ίδια μίλησε ζωντανά το πρωί της Τετάρτης στη φωλιά των Κου Κου και τους τρόλαρε κανονικά όλους.

Λίγο πριν το τέλος των δηλώσεων της, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. Έτσι ρώτησε την Κατερίνα αν είναι μόνη στην προσωπική της ζωή, ή αν έχει κάποιον σύντροφο.

«Συνεχίζεις να είσαι μόνη στη ζωή; Γιατί έχω κάτι στο μυαλό μου» ρώτησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η Κατερίνα με τη σειρά της του απάντησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο: «Γιατί θα μου κάνεις κάνα προξενιό; Όχι, από σένα δε θέλω προξενιό». Δείτε ωστόσο και την ανακοίνωση του Star για το σημερινό επεισόδιο.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν έγινε έξαλλη στον αέρα των «ΚουΚου» - «Λυπάμαι πολύ...»

Η Κατερίνα Λένη ήταν και πάλι καλεσμένη «Στην φωλιά των Κουκου», ωστόσο πολύ γρήγορα κατάφερε να γίνει έξαλλη, με ένα σχόλιο που ειπώθηκε για τις δηλώσεις της, με την ίδια να απαντά στον δημοσιογράφο που μίλησε, πως λυπάται πολύ που σκέφτηκε έτσι.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο viral παίκτρια που πέρασε από το φετινό MasterChef, και όχι άδικα, αφού ήδη από την οντισιόν της, πέταξε μερικές επικές ατάκες. Η συνέχεια του διαγωνισμού, ήταν γεμάτη εντάσεις για την Κατερίνα Λένη, η οποία βρέθηκε σε κόντρα με πολλούς συμπαίκτες της.

Γι' αυτό το λόγο έγινε έξαλλη η Κατερίνα Λένη «Στην φωλιά των ΚουΚου»

«Ο Κώστας ειδικά, του έπεφτε ο ιδρώτας ποτάμι από την καθαριότητα! Ποτάμι! Καθάριζε ασταμάτητα!. Ο Τζον καθαρίζει συνέχεια γιατί είναι στη φύση του. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ξυπνούσε το πρωί. Άκουγα την ηλεκτρική σκούπα» είπε αρχικά η Κατερίνα Λένη, μιλώντας για όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής.

Είδατε στο μεταξύ τη "συγγνώμη" που ζήτησε η Ντέμη από την Κατερίνα Λένη; Μάθετε εδώ τον λόγο και θα πάθετε σοκ!

Τότε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε: «Μια φιλία την κρίνεις από την καθαριότητα; Ξεκινούσατε 6 το πρωί και γυρνούσατε 12 το βράδυ. Ήθελες 12 με 6 το πρωί να βάζουν σκούπα για να είναι φίλοι σου;».

Το σχόλιο αυτό, ενόχλησε ιδιαίτερα την Κατερίνα Λένη, η οποία αμέσως είπε: «Αυτό είπα; Αυτό κατάλαβες; Αν κατάλαβες αυτό λυπάμαι πάρα πολύ. Αφού θες να το ακούσεις θα στο πω. Εγώ είμαι 37 χρόνων. Όταν πηγαίνω στην τουαλέτα να κάνω την ανάγκη μου, μου έχει μάθει η μάνα μου να πατάω το καζανάκι. Μα θέλει να μάθει το παιδί, να μη του πω;».

Για το Silver Award σχολίασε: «Το ότι πέρασε η Μαρία στον τελικό του Silver Award, είναι το μόνο για το οποίο χάρηκα, μετά βέβαια από την εμφάνιση των κριτών. Το ευχαριστήθηκα, ήταν σαν να έφαγα ένα αρνί ψητό. Επειδή είναι πολλοί σαν τον Διονύση μέσα στο σπίτι, στην πορεία του παιχνιδιού έδειξε έναν χαρακτήρα πολύ διπλωματικό για να το πω κομψά».

Όσο για το σχόλιο του Γιώργου για τη σχέση του Μπέλλου και της Μαρίας, η Κατερίνα Λένη είπε: «Το είπε ο Γιώργος αυτό; Αυτό το αρσενικό έκανε τέτοια δήλωση ε; Με τον τρόπο που το έθεσε ο Γιώργος, όχι, δεν το έχω δει. Το να έχει πάει η ώρα 2-3 το πρωί και να του πει μήπως να πάμε για ύπνο γιατί έχουμε αύριο δοκιμασία, ναι το έχει πει. Με τον τρόπο που το έθεσε ο Γιώργος, όχι. Εγώ βλέπω ότι ο Γιώργος είναι στον εξώστη και το Μαράκι με τον Μπέλλο είναι κάτω».