Γιώργος Παπαδόπουλος: Γενέθλια με την... Ελένη Φουρέιρα! Αυτή είναι η ηλικία του

Δείτε την ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιώργος Παπαδόπουλος: Γενέθλια με την... Ελένη Φουρέιρα! Αυτή είναι η ηλικία του

Γενέθλια με την Ελένη Φουρέιρα έκανε ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ποια είναι η ηλικία του τραγουδιστή που έκανε χθες πάρτι μαζί με αρκετούς φίλους του από την showbiz. Ποιοι ήταν εκεί να γιορτάσουν μαζί του;

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είχες, χτες Τρίτη, τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με ένα πάρτυ για λίγους και καλούς του φίλους.

Ο γνωστός τραγουδιστής όπως βλέπουμε στην τούρτα του που ήταν εμπνευσμένη από τον ίδιο και τον μικρό γιο του Άγγελο, έγινε 35 χρονών.

Το πάρτυ είχε οργανώσει ο ίδιος με την πανέμορφη σύζυγό του Γαλάτεια Βασιλειάδη, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους, όπως είδαμε μέσα από φωτογραφίες στα social media ήταν η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος, ο Νικόλας Νικολάου, ο Χρήστος Κούτρας, ο Πέτρος Τσαπαρδώνης, ο Παναγιώτης Σίμος, η Σοφία Μπεκιάρη, ο Μιχάλης Παπαθεοδώρου, o Zάνης Knock Out, η Μαρία Αγγελάτου και άλλοι φίλοι του εορτάζοντα. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ελένη Φουρείρα δείτε και το νέο της βίντεο που σκανδάλισε το διαδίκτυο.

Γιώργος Παπαδόπουλος γενέθλια

Ποιος είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους τραγουδιστές που από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο ελληνικό πεντάγραμμο έδωσε το δικό του στίγμα. Γεννήθηκε στην Κύπρο και από μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.

Έτσι, ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην εφηβεία κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του μουσικό σχήμα – που έφερε το όνομα «Εξ επαφής» – με το οποίο είχε δώσει τα πρώτα δείγματα του μεγάλου ταλέντου του στη μουσική. Έτσι, η μεγάλη του αγάπη γι’ αυτό που έκανε και η επιμονή του, τον βοήθησαν να κυκλοφορήσει το 2003 το πρώτο του CD single, στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο, με τίτλο «Βυθός». Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνεργάστηκε με τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος του χάρισε αυτό το κομμάτι που έγινε γρήγορα σουξέ και αγαπήθηκε από όλους.

Έπειτα από έξι μήνες, ο ταλαντούχος τραγουδιστής αποφάσισε να κυκλοφορήσει ακόμα ένα κομμάτι, την μπαλάντα που έφερε τον τίτλο «Σώσε με». Φυσικά και αυτό το cd single γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε πολύ γρήγορα χρυσό.

Πολύ γρήγορα ο Γιώργος Παπαδόπουλος άρχισε να δείχνει το μεγάλο του ταλέντο κι έτσι έγινε αγαπητός όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στους συναδέλφους τους, με τους οποίους συνεργάζεται πάντα άψογα.