MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award

Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award στο MasterChef. Δημήτρης και Μαρία «έβαλαν» τα δυνατά τους σε μια απίστευτη μάχη. Ποιος όμως κατάφερε να κερδίσει τα 10.000 ευρώ αλλά και το σετ με μαχαίρια για τους σεφ;

Μάχη μεταξύ του ζευγαριού είχαμε στο σημερινό επεισιόδιο του MasterChef. Μαρία και Μπέλλος έβαλαν τα δυνατά τους, όμως μόνο ένας κατάφερε να βγει νικητής.

Η Silver Week φαντάζει σαν “picture in picture”, αφού αποτελεί ένα αρκετά έντονο διαγωνιστικό κομμάτι του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού στην ελληνική τηλεόραση.

Ο μεγάλος νικητής του Silver award τελικά ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος. Ο ίδιος στο άκουσμα της νίκης πήρε αγκαλιά την Μαρία.Δείτε ωστόσο και γιατί η Μαρία έβαλε τα κλάματα

Δείτε το βίντεο:

Χαμός στο MasterChef: «Δημήτρη χωρίζουμε»

Χαμός έγινε στο MasterChef, αφού η Μαρία είπε στον Δημήτρη «χωρίζουμε». Το ζευγάρι του ριάλιτι μαγειρικής είχε έναν μικρό καυγά, ωστόσο τώρα είναι μια χαρά και τα ξαναβρήκαν, αφού δεν ήταν κάτι σημαντικό.

Έξαλλη έγινε η Μαρία Μπέη όταν τελείωνε ο χρόνος της δοκιμασίας του μεγάλου τελικού για το Silver Award με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μπέλλο.

Όλα συνέβησαν στο τέλος, ουσιαστικά της δοκιμασίας των δύο παικτών. Ο λόγος ήταν η έντονη ενόχληση της Μαρίας την ώρα που την πλησίασε ο Δημήτρης ενώ εκείνη καιγόταν να ολοκληρώσει το στήσιμο του πιάτου της.

"Θες βοήθεια;" τη ρώτησε ο Δημήτρης ο οποίος είχε τελειώσει τα πιάτα του και ήταν έτοιμος να παρουσιάσει το πιάτο του.

Η Μαρία είδε την προσέγγιση του Δημήτρη πολύ αρνητικά καθώς όπως είπε αργότερα στην κάμερα της εκπομπής, δεν είναι φυσιολογικό να το κάνεις αυτό.

Βέβαια, όταν ο χρόνος έληξε, ο Μπέλλος έτρεξε και την αγκάλιασε και τη φίλησε. Ωστόσο λίγο αργότερα έκανε πλάκα και του είπε στην κάμερα «χωρίζουμε».

Δείτε το βίντεο: