GNTM - Spoiler: Αυτό είναι το μοντέλο που διεκδικεί μια θέση στο παιχνίδι

Θα πάθετε πλάκα! Είναι άνδρας και κούκλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM - Spoiler: Αυτό είναι το μοντέλο που διεκδικεί μια θέση στο παιχνίδι

Ένα απίστευτο spoiler έκανε η εκπομπή του Happy Day για το νέο κύκλο του GNTM που θα προβληθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Έκαναν γνωστό ένα μοντέλο που διεκδικεί μια θέση μέσα στο παιχνίδι.

Στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, αποκάλυψαν πως ξεκίνησαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τα pre- casting του ριάλιτι μόδας πριν από λίγες ημέρες. Οι δηλώσεις είναι χιλιάδες και ανάμεσα στα πρόσωπα, βρίσκονται και δυο γνωστά μοντέλα.

Ο λόγος για τον 23χρονο Νίκο Αντωνόπουλο με ύψος 1,90, όπου παραλίγο να βγει ο ωραιότερος άντρας του κόσμου το 2019. Ενώ στις γυναίκες, θα δούμε την Σάρα Τσέχου που αποχώρησε από το περσινό GNTM λόγω τραυματισμού στα bootcamp. Ωστόσο, δείτε και ποιος θα πάρει την θέση της Έλενας Χριστοπούλου. Είναι όνομα... φωτιά.

GNTM Spoiler

Και παίκτης του Game of love διεκδικεί μια θέση στο GNTM

Παίκτης που πήρε μέρος στο Game of Love είναι έτοιμος να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του GNTM. Ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη για την συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας του star και έδωσε και μερικές λεπτομέρειες.

Το GNTM θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη σεζόν αρκετά διαφορετικό. Αυτό καθώς στο ριάλιτι μόδας θα συμμετάσχουν τόσο αγόρια, όσο και κορίτσια την φετινή σεζόν.

Ανάμεσα στα υποψήφια μοντέλα του GNTM είναι και ο Παναγιώτης Παρούσος. Τον ίδιο τον είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, αλλά και στο Game of Love.

Ο Παναγιώτης Παρούσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμέτοχής του στο ριάλιτι μόδας.

«Ισχύει πως είμαι ένα από τα υποψήφια μοντέλα του GNTM. Ξεκίνησε από χαβαλέ. Μου άρεσε. Θα ήθελα να βλέπω τον εαυτό μου στα περιοδικά και την τηλεόραση. Τώρα πιστεύω πως είναι καλή ευκαιρία το GNTM για να σε αναδείξει και να γίνεις πολύ γρήγορα αναγνωρίσιμος. Έχω παρακολουθήσει και το GNTM του εξωτερικού. Πιστεύω πως θα έχει πολύ ίντριγκα τώρα που θα είναι αγόρια και κορίτσια» είπε ο Παναγιώτης Παρούσος. Ωστόσο μια πρώην παίκτρια του GNTM. Μοίρασε εγκεφαλικά με τις αποκαλύψεις της.

Δείτε το βίντεο:

TAGS