Ανακοίνωση "βόμβα" από την Φαίη Σκορδά - Πρώην συνεργάτιδα της Μενεγάκη έκλεισε με τον ΣΚΑΙ

Πλάκα κάνεις τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση

Μια ανακοίνωση "βόμβα" έκανε το πρωί της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της στον ΑΝΤ1, το Πρωινό, η οποία αφορούσε ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο που βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και πριν από λίγες ημέρες έκλεισε με τον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της παρουσιάστρια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η διάσημη μαγείρισσα που αγαπήθηκε στο παρελθόν από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της Ελένης και που έκανε κάποιες εμφανίσεις και φέτος στον ALPHA έκλεισε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ με δική της εκπομπή.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκλεισε με τον ΣΚΑΙ

Δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες αλλά η Φαίη Σκορδά ήταν πολύ σίγουρη για την συμφωνία αυτή.

ANT1: Ανακοίνωση για την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της στο Πρωινό

Ανακοίνωση για την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της στο Πρωινό έκανε ο ΑΝΤ1. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται η συγκεκριμένη κίνηση από το κανάλι και την παρουσιάστρια. Τι θα συμβεί;

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά υιοθετεί μια ευχή. Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους μας, με μια ευγενική κίνηση και καλεί όσους μπορούν να μας στηρίξουν – με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας.

Η Φαίη και η ομάδα του Πρωινό ΑΝΤ1 αλλά και οι τηλεθεατές της εκπομπής στηρίζουν πάντα το έργο του Make-A-Wish. Αυτή τη φορά, η ευχή του Μπεν θα εκπληρωθεί χάρη στη συμβολή της Φαίης και την ανταπόκριση του κόσμου που παρακολουθεί την εκπομπή της! Ωστοσο μια ατάκα της Σάσας Σταμάτη έφερε σε αμηχανία την Σκορδά. Τι συνέβη;

Το Make-A-Wish ευχαριστεί την παρουσιάστρια μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση…

Φαίη Σκορδά Make a wish