Δημήτρης Μπέλλος: Αυτός είναι ο λόγος που έριξε... άκυρο στην Ελένη

Έγινε η αποκάλυψη! Αντί να πάει στην Άνδρο επέλεξε να...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Μπέλλος: Αυτός είναι ο λόγος που έριξε... άκυρο στην Ελένη

Ο Δημήτρης Μπέλλος είχε δεχθεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη πριν την συμμετοχή του στο MasterChef για να γίνει μάγειρας στο ξενοδοχείο Onar στην Άνδρο, που ανήκει στον σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο. Ωστόσο, έγινε γνωστός ο λόγος που τελικά της έριξε... άκυρο.

Φίλος και συνεργάτης του παίκτη στο ριάλιτι μαγειρικής, περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, τη γνωριμία της παρουσιάστριας και του Δημήτρη Μπέλλου, και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αρνήθηκε τη συνεργασία τους.

«Τότε ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος 21 ετών και κάποια στιγμή η Ελένη Μενεγάκη είχε φάει αστακό και ζήτησε να δει τον σεφ. Έδωσε το τηλέφωνό του και του έκανε πρόταση να πάει στην Άνδρο να δουλέψει για κάποια δική της δουλειά. Έφυγε για Νορβηγία τελικά, δεν το σκέφτηκε καν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δείτε και το απίστευτο περιστατικό με την μητέρα του Δημήτρη Μπέλλου που σηκώθηκε και έφυγε την ώρα της συνέντευξης στου «Κου κου».

Δημήτρης Μπέλλος Ελένη Μενεγάκη

Πριν γίνει η αποκάλυψη για το λόγο που έριξε ο Μπέλλος άκυρο στην Ελένη έγινε γνωστή η αισθητική επέμβαση που έκανε

Στην δημοσιότητα ήρθε η πρώτη φωτογραφία του Δημήτρη Μπέλλου μετά την αποκάλυψη πως προχώρησε σε αισθητική επέμβαση. Τι άλλαξε πάνω του και συγκεκριμένα στο πρόσωπο του πριν από 3 ημέρες, ο παίκτης του MasterChef;

Μετά το τέλος των γυρισμάτων του ριάλιτι μαγειρικής του STAR και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, ο Δημήτρης Μπέλλος επισκέφθηκε τον αισθητικό του για να αλλάξει κάτι που σκεφτόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Την αποκάλυψη για πρώτη φορά έκανε η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της, ενώ σήμερα στο Happy Day έγινε γνωστό τι πείραξε επάνω του, με την παρουσιάστρια μάλιστα να δίνει και λεπτομέρειες.

Όπως μάθαμε λοιπόν, ο παίκτης του MasterChef, Δημήτρης Μπέλλος, έκανε πριν από δύο εβδομάδες αισθητική επέμβαση εμφύτευσης μαλλιών. Στον αέρα μάλιστα, προβλήθηκε και μια φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με τον κολλητό του τρεις μέρες πριν.

«Ήταν κάτι που σκεφτόταν πολύ τα τελευταία χρόνια. Ήξερε πως είχε ένα θέμα. Μέσα στο παιχνίδι το πρόβλημα αυτό προχώρησε από το στρες και το άγχος. Τα τρία χιλιάρικα από το έπαθλο πήγαν σίγουρα στην εμφύτευση» ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Δημήτρης Μπέλλος αισθητική επέμβαση