Γιώργος Λιάγκας: Το απίστευτο δώρο που του έκαναν οι γιοι του με την Φαίη Σκορδά

H ανάρτηση του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιώργος Λιάγκας: Το απίστευτο δώρο που του έκαναν οι γιοι του με την Φαίη Σκορδά

Το απίστευτο δώρο που έκαναν οι γιοι του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά. Ο παρουσιαστής έχει σήμερα τα γενέθλια του και όπως ήταν αναμενόμενο τα παιδιά του δεν θα μπορούσαν να τον ξεχάσουν σε αυτή την σημαντική ημέρα.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Γιώργο Λιάγκα, αφού έχει τα γενέθλιά του. Ο παρουσιαστής αφού πήγε για δουλειά και τελείωσε την καθημερινή του εκπομπή επέστρεψε στο σπίτι του.

Εκεί προφανώς βρέθηκε με τους γιους του, οι οποίοι του έδωσαν ένα όμορφο και πολύ τρυφερό δώρο, από εκείνα που έχουν τεράστια αξία χωρίς να είναι ακριβά.

Ο Δημήτρης και ο Γιαννάκης του ζωγράφισαν μια κάρτα που έγραφε πως είναι ο καλύτερος και πως τον αγαπάνε πάρα πολύ. Ο παρουσιαστής ανέβασε την φωτογραφία και έγραψε «οι καλύτερες».Μια αποκάλυψη έκαναν ωστόσο και στο happy day για τις σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι.

Δείτε την:

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά γιοι

Πριν από το δώρο των παιδιών του, του έκαναν έκπληξη οι συνεργάτες του

Έκπληξη έκαναν στον Γιώργο Λιάγκα σήμερα στο πλατό του ΣΚΑΙ, αφού έχει γενέθλια και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγραφε πάνω η τούρτα του παρουσιαστή. Ένα πρωτότυπο αλλά και πάρα πολύ όμορφο σχέδιο.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Γιώργο Λιάγκα, αφού έχει τα γενέθλιά του. Ο παρουσιαστής είχε σήμερα εκπομπή και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να του κάνουν μια έκπληξη.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του την εντυπωσιακή τούρτα του. Όπως θα δεις, θέμα αυτής είναι φυσικά η θάλασσα, αφού ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ τη λατρεύει και αδημονεί για τη στιγμή που θα σαλπάρει και πάλι προς το αγαπημένο του νησί.

«Καπετάν Γιώργη χρόνια πολλά», έγραφε πάνω η εντυπωσιακή τούρτα. Μια αποκάλυψη έκαναν ωστόσο και στο happy day για τις σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι.

Δες τη φωτογραφία:

Γιώργος Λιάγκας γενέθλια