Ελένη Μενεγάκη: Συγκινήθηκε on air - Τι συνέβη

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελένη Μενεγάκη: Συγκινήθηκε on air - Τι συνέβη

Η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε on air. Τι συνέβη και η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση στον αέρα της εκπομπής της; Οι τηλεθεάτριες, την έφεραν σε αμηχανία.

Σαν “βόμβα” έσκασε η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη την ημέρα της ονομαστικής της εορτής, ότι αποχωρεί από τον Alpha και από την τηλεόραση.

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη on air

Σήμερα το μεσημέρι, η παρουσιάστρια επικοινώνησε με μερικές τηλεθεάτριες για να τους δώσει δώρα και η συζήτηση που έκανε μαζί τους αφορούσε την ολοκλήρωση της εκπομπής της, στο τέλος της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, τα λόγια που είπαν οι τηλεθεάτριες που μίλησε, τόσο την συγκίνησαν όσο και την έφεραν σε αμηχανία.

Έτσι λοιπόν, όταν μία τηλεθεάτρια είπε σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την παρουσιάστρια “θα μας λείψεις από του χρόνου πολύ”, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: “Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω τώρα εγώ, τι να απαντήσω. Να απαντήσω ότι πολύ μου αρέσει αυτό που μου λες; Να απαντήσω ότι είπα εις το επανιδείν, ότι δεν θα χαθούμε; Τι να απαντήσω δεν ξέρω. Πάντως μου αρέσει που το ακούω”. Λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει και από το πλατό. Τι συνέβη;

Μάλιστα, στην επόμενη τηλεφωνική γραμμή η άλλη τηλεθέατρια είπε: «Ελένη μου χαίρομαι πολύ που σου μιλάω, προσπαθώ χρόνια τώρα ήταν η συγκυρία τέτοια, έστω για να πω ένα ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια που μας κρατάς συντροφιά. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, την οικογένειά σου. Σε παρακολουθώ σχεδόν από την αρχή και σκέφτομαι ότι άνθρωποι σαν εσένα δεν χάνονται ποτέ. Να σκέφτεσαι θετικά και αισιόδοξα και όλα τα καλά να έρθουν στην ζωή σου και πάνω από όλα υγεία σε εσένα και αυτούς που αγαπάς».

Από την πλευρά της, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Εγώ τώρα τι να πω; Εγώ τώρα τι να πω; Θα σου πω ότι κρατάω τα λόγια σου στην καρδιά μου και θα τα έχω μαζί μου μέχρι επιστροφής».

Δείτε το βίντεο: