Άννα Μαρία Ηλιάδου: Έκανε αποκάλυψη "βόμβα" για το GNTM 3

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Άννα Μαρία Ηλιάδου: Έκανε αποκάλυψη

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου έκανε μια αποκάλυψη "βόμβα" για το GNTM 3. Η νικήτρια του περσινού κύκλου αποκάλυψε ποιο πρόσωπο αρνήθηκε να βρίσκεται φέτος στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του Star.

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε σήμερα Πέμπτη, η νικήτρια του GNTM 2 Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Η νεαρή καλλονή μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο είναι το πρόσωπο που αρνήθηκε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του GNTM 3 και συγκεκριμένα στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Είχα ακούσει για την Ροζάνα Γεωργίου, που είναι ένα πολύ καλό μοντέλο, αλλά δεν νομίζω να είναι. Έχω την εντύπωση πως έχει αρνηθεί την πρόταση», είπε η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Δείτε ωστόσο πιο μοντέλο διεκδικεί μια θέση στο παιχνίδι.

Άννα Μαρία Ηλιάδου GNTM

GNTM: Αυτό είναι το πρόσωπο «βόμβα» που δέχτηκε πρόταση

Γεμάτος εκπλήξεις είναι ο νέος κύκλος του GNTM. Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» έγινε γνωστό ένα πρόσωπο «βόμβα» που δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι μοντέλων.

Συγκεκριμένα, πρόταση δέχτηκε το Τζέισον – Αντιγόνη -όπως έχει επιλέξει να αυτοπροσδιορίζεται – για να λάβει μέρος στον 3ο κύκλο που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του STAR.

GNTM Τζέισον Αντιγόνη

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Ευτυχείτε» μέσα από δηλώσεις που εξασφάλισε. Επίσης, το ίδιο παραδέχτηκε ότι εκτός από το reality μοντέλων δέχτηκε πρόταση να συμμετέχει και στο Big Brother.

Το Τζέισον - Αντιγόνη, αποκάλυψε πως θα ήθελε να πάρει μία γεύση και από τον χώρο του μόντελινγκ, ωστόσο, η ιδέα του reality δεν του είναι τόσο προσφιλής.

TAGS