Τηλεοπτική πρόταση "βόμβα" για GNTM: Σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Αποκαλύφθηκε στο Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεοπτική πρόταση

Μια αποκάλυψη πραγματική "βόμβα" για τα τηλεοπτικά έκαναν σήμερα στο πλατό της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, όσον αφορά τo GNTM. Ανακοίνωσαν πως σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή δέχτηκε πρόταση για την θέση που είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και... δεν φαντάζεστε ποια είναι!

Ποια είναι η σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή που θα έμπαινε στο GNTM

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου ένα από τα ονόματα που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων του STAR ήταν αυτό της Υβόννης Μπόσνιακ, της συζύγου του Αντώνη Ρέμου. Το όνομά της απασχόλησε πολύ στην καραντίνα αφού καθ'όλη την διάρκεια του εγκλεισμού η Υβόννη ξεσήκωνε το διαδίκτυο με τα βιντεάκια που έκανε στην κουζίνα της προτείνοντας διάφορες εύκολες συνταγές.

GNTM Υβόννη Μπόσνιακ

Όπως αναφέρθηκε, επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ φαίνεται πως οι συζητήσεις μεταξύ εκείνης και του καναλιού δεν προχώρησαν αφού η παραγωγή του show θέλει στην θέση της Ηλιάνας να μπει ένας άντρας κι όχι μια γυναίκα.

Μάλιστα ήδη έχει ακουστεί το πρώτο όνομα - δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ!

GNTM: Αδιανόητο! Παίκτης του "Game of Love" θα συμμετάσχει στο ριάλιτι

Παίκτης που πήρε μέρος στο Game of Love είναι έτοιμος να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του GNTM. Ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη για την συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας του star και έδωσε και μερικές λεπτομέρειες.

Το GNTM θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη σεζόν αρκετά διαφορετικό. Αυτό καθώς στο ριάλιτι μόδας θα συμμετάσχουν τόσο αγόρια, όσο και κορίτσια την φετινή σεζόν.

Ανάμεσα στα υποψήφια μοντέλα του GNTM είναι και ο Παναγιώτης Παρούσος. Τον ίδιο τον είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, αλλά και στο Game of Love.

Ο Παναγιώτης Παρούσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμέτοχής του στο ριάλιτι μόδας.

«Ισχύει πως είμαι ένα από τα υποψήφια μοντέλα του GNTM. Ξεκίνησε από χαβαλέ. Μου άρεσε. Θα ήθελα να βλέπω τον εαυτό μου στα περιοδικά και την τηλεόραση. Τώρα πιστεύω πως είναι καλή ευκαιρία το GNTM για να σε αναδείξει και να γίνεις πολύ γρήγορα αναγνωρίσιμος. Έχω παρακολουθήσει και το GNTM του εξωτερικού. Πιστεύω πως θα έχει πολύ ίντριγκα τώρα που θα είναι αγόρια και κορίτσια» είπε ο Παναγιώτης Παρούσος. Ωστόσο μια πρώην παίκτρια του GNTM. Μοίρασε εγκεφαλικά με τις αποκαλύψεις της.

Δείτε το βίντεο: