MasterChef - Γιώργος Λασκαρίδης: Η φωτογραφία με την σύντροφό του πριν τον μεγάλο τελικό

Θα βρίσκεται στην τελική δυάδα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef - Γιώργος Λασκαρίδης: Η φωτογραφία με την σύντροφό του πριν τον μεγάλο τελικό

Ο Γιώργος Λασκαρίδης από το MasterChef, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την σύντροφό του, πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής στο STAR.

Μπορεί να τον βλέπουμε ακόμη στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο μην ξεχνάμε πως τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και μένει μόνο το μισό γύρισμα για τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα master chef.

Μέχρι ωστόσο, ο Γιώργος Λασκαρίδης να βρεθεί ξανά στα τηλεοπτικά πλατό, βρίσκεται μαζί με την σύντροφό του και περνάνε όμορφες στιγμές εκτός Ελλάδος. Στον λογαριασμό του στο Instagram μάλιστα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Πριν από λίγες ώρες, ανάρτησε μια μια κοινή του φωτογραφία από ταξίδι που έκανε με τη Λότους στη Νότια Αφρική. Στην λεζάντα του έγραψε: «Κάθε μέρα είναι ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. Μη σταματάτε ποτέ να χαμογελάτε».

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Λασκαρίδης θα βρίσκεται στην τελική πεντάδα. Ωστόσο, στην τελική... δυάδα τα ονόματα είναι «βόμβα». Δείτε τα εδώ.

Γιώργος Λασκαρίδης σύντροφος MasterChef

Πριν την τωρινή σύντροφό του ο Γιώργος Λασκαρίδης από το MasterChef τα είχε με παίκτρια του Power of love;

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έγινε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για παίκτη του MasterChef. Συγκεκριμένα, για τον Γιώργο Λασκαρίδη. Είχε σχέση με την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Power of love;

Η Ζένια Σολδάτου έκανε γνωστό πως στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν δυο χρόνια ήταν ζευγάρι με έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής. Στην εκπομπή μάλιστα, συζητούσαν ποιος μπορεί να είναι αυτός.

MasterChef Γιώργος Λασκαρίδης Ζένια Σολδάτου

Κατέληξαν στο γεγονός πως μπορεί να είναι ένας από τους τέσσερις: Σταύρος Βαρθαλίτης, Σταυρής Γεωργίου, Γιώργος Λασκαρίδης, Δημήτρης Μπέλλος.

Η Ζένια μπορεί να μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για το φλερτ της με τον διαγωνιζόμενο του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο δεν αποκάλυψε το όνομά του. Έτσι, όλοι συμπέραναν πως πρόκειται για τον Γιώργο Λασκαρίδη.

Ωστόσο, ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε την κοπέλα του, μιας και η συγκίνηση του ήταν μεγάλη. Ο Γιώργος Λασκαρίδης ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση πριν από λίγες εβδομάδες, δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του.