Βάσια Τριφύλλη: Η απίστευτη ατάκα για την ερωτική της ζωή που τους άφησε όλους «κάγκελο»

Είναι πιο σημαντική ακόμη και από το...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσια Τριφύλλη: Η απίστευτη ατάκα για την ερωτική της ζωή που τους άφησε όλους «κάγκελο»

Μια απίστευτη ατάκα «πέταξε» η Βάσια Τριφύλλη, όταν αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή. Τους άφησε όλους «κάγκελο» με την δήλωση της, την ώρα της συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα, μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η επιτυχημένη ηθοποιός, η οποία έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στα θέματα της επικαιρότητας. Ωστόσο, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα... προσωπικά της.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο έρωτας με ενδιαφέρει περισσότερο από το αν έχω να φάω. Τον θεωρώ πιο ισχυρό, ακόμη και από την επιβίωση».

Απίστευτη ήταν ωστόσο και η ατάκα του Νίκου Μουτσινά για την... Ελένη Μενεγάκη. Τι συνέβη;

Εκτός από την ερωτική της ζωή, η Βάσια Τριφύλλη αναφέρθηκε στην Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έγινε για την Ρούλα Κορομηλά και το γάμο της με τον αγαπημένο ηθοποιό, Πάνο Μιχαλόπουλο. Το πρόσωπο που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, όπως είπε είχε πάει στην τελετή.

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», παραχώρησε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα θέμα που έχει πολυσυζητηθεί το τελευταίο διάστημα. Αυτό, της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση. Αλλά και στην Ρούλα Κορομηλά.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τα πιο έξυπνα πλάσματα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και οφείλω να ομολογήσω χωρίς καμία σεμνότητα, ότι έχω γνωρίσει πολλά. Της βγάζω το καπέλο και για την καριέρα που κατάφερε να κάνει από το τίποτα και για το γεγονός ότι αποφάσισε να φύγει πάνω στο πικ. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μεγαλύτερη καριέρα από την Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά γάμος αποκάλυψη

Μου αρέσει περισσότερο σαν προσωπικότητα σε σύγκριση με την Ρούλα. Δεν μου φαινόταν τόσο σημαντικό να κάνεις ένα show και να προσπαθήσεις να τραγουδήσεις, μου είχαν συμβεί αυτά, ήταν γνωστά. Δεν υπήρχε ποτέ σχέση μεταξύ μας. Είχα πάει μαζί με τον Στάθη Ψάλτη στον γάμο της Ρούλας Κορομηλά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Φαινόταν από τον γάμο ότι θα τον παρακάμψει. Η Ρούλα Κορομηλά δεν είναι αναντικατάστατη, αλλά έκανε ωραίο θόρυβο», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

Ωστόσο, δείτε ένα σπάνιο βίντεο από την εποχή που η Ρούλα Κορομηλά βρισκόταν στο χώρο της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, δείτε βίντεο από την πρώτη της εκπομπή στον ΑΝΤ1.