Aπώλεια για ηθοποιό της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα - «Έχει σκιστεί η καρδιά μου...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Aπώλεια για ηθοποιό της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα - «Έχει σκιστεί η καρδιά μου...»

Μια πολύ δύσκολη απώλεια έζησε αγαπημένη ηθοποιός της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα». Το μακροσκελές κείμενο της προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους, στο λογαριασμό της στο Instagram.

Ο λόγος για την Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία έκανε την αποκάλυψη με ένα βίντεο στα social media. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός «έχασε» το αγαπημένο της σκυλάκι, στο οποίο είχε τεράστια αδυναμία.

Στο λογαριασμό της, δημοσίευσε ένα πολύ γλυκό βίντεο του και στη λεζάντα της έγραψε με συγκινητικά λόγια που ραγίζουν καρδιές:

«Καλό ταξίδι Τσαρλάκο μου . Νιώθω σαν να έχει σκιστεί η καρδιά μου. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη μέρα που σε γνώρισα. Θυμάμαι τα πάντα. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Θα σε αγαπάω για πάντα .Σε ευχαριστώ για όλα ,για όλα όσα με έκανες να αισθανθώ, για όλα όσα με κάνεις να αισθάνομαι ακόμα. Συγγνώμη αν μπορούσα να σου δώσω περισσότερα και δεν τα κατάφερα .Συγγνώμη αν κάποιες φορές σε έκανα να αισθανθείς μονός σου ,σε αγαπούσα και θα σε αγαπάω όσο το άπειρο. Σε τράβηξα πριν μια βδομάδα αυτό το βιντεάκι, το διαισθανόμουν ότι γέρασες κάπως απότομα ,ανυπομονούσα να κατέβω το τριήμερο να σε πάω να σε περιποιηθούν και να πάμε και στο γιατρό .Δεν πρόλαβα . Ήθελα να σε χορτάσω κι άλλο. Έφυγες. Τώρα είσαι και εσύ σε κάποιο αστέρι εκεί πάνω στον ουρανό .Αυτά τα γλυκά ματάκια που με κοιτάνε ,πάντα μέσα μου θα τα έχω. Αντίο παραπονιάρη, ζηλιάρη και χαδιάρη μου».

Γυναίκα χωρίς όνομα Ντόρα Μακρυγιάννη σκύλος πέθανε

Ωστόσο, συγκλονίζει η «Μαρίνα» από το «Γυναίκα χωρίς όνομα» σε συνέντευξη της. Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στις ημέρες της καραντίνας, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε την φοβία της.

Ποια είναι η Ντόρα Μακρυγιάννη η ηθοποιός της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα που ζει μια δύσκολη απώλεια;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Τελειώνοντας το σχολείο, σπούδασε οικονομικά και ασφαλιστική, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της, ξεκίνησε να εργάζεται στο ασφαλιστικό γραφείο του πατέρα της. Παράλληλα με τη δουλειά της, ήταν μέλος σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, που ήταν και η πρώτη επαφή της με την υποκριτική. Μετά από την συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση ως ηθοποιός, αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική.

Σε ηλικία 24 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, δίνοντας εξετάσεις σε διάφορες σχολές θεάτρου. Τελικά έγινε δεκτή από το Εθνικό Θέατρο ξεκινώντας τις σπουδές της ως ηθοποιός, όπου και αποφοίτησε το καλοκαίρι του 2018. Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης που συμμετείχε πριν το τέλος των σπουδών της, ένα στέλεχος του ANT1 της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του σταθμού Γυναίκα Χωρίς Όνομα, κάνοντας το ντεμπούτο της ως ηθοποιός.