Αγγελάκι της Victoria's Secret δεν μπορούσε να κάνει παιδιά αλλά... έμεινε έγκυος

Η συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελάκι της Victoria's Secret δεν μπορούσε να κάνει παιδιά αλλά... έμεινε έγκυος

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως αγγελάκι της Victoria's Secret που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά... έμεινε έγκυος και ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι συγκλονιστική.

Ο λόγος για την Romee Strijd η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της, Laurens van Leeuwen. Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή με μια κοινή τρυφερή φωτογραφία τους. Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά, κρατώντας τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Στην ανακοίνωση της, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. Το μοντέλο αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να περάσει ένα δυνατό μήνυμα στις γυναίκες και να τους δώσει θάρρος, εάν βιώνουν κάτι παρόμοιο.

Η συγκλονιστική ανάρτηση από το αγγελάκι της Victoria's Secret που έμεινε έγκυος ενώ δεν μπορούσε να κάνει παιδιά

«Δυο χρόνια πριν διαγνώστηκα με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, καθώς δεν είχα περίοδο για επτά χρόνια. Καταρρακώθηκα γιατί το να γίνω μητέρα και να κάνω οικογένεια με τον @laurensvleeuwen ήταν το μεγαλύτερό μου όνειρο. Φοβόμουν ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να το καταφέρω γιατί μου είχαν πει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να συλλάβω με φυσικό τρόπο. Ξεκίνησα να κάνω έρευνα σχετικά με το PCOS και κατάλαβα ότι το δικό μου δεν ήταν το σύνηθες γιατί το σώμα μου βρισκόταν συνεχώς σε ένα άγχος. Δεν είχα νιώσει ποτέ άγχος ψυχικά, οπότε δεν μπορούσα να το καταλάβω, όμως η ζωή μου ήταν γεμάτη από ταξίδια, από γυμναστική, από διατροφικούς περιορισμούς. Θεωρώ ότι είχα πιέσει το σώμα μου πάρα πολύ και ειλικρινά κάθε σώμα είναι διαφορετικό, αλλά το δικό μου δεν μπορούσε να αντέξει αυτή την πίεση των ταξιδιών. Εκεί ξεκίνησα να ψάχνω για τη φυσική ίαση του PCOS και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να κάνω πολύ λιγότερη γυμναστική μεγάλης έντασης, να μην απαγορεύω τροφές, να είμαι καλή με τον εαυτό μου και να ξεκουράζομαι όταν πρέπει. Επίσης δοκίμασα διάφορα φυσικά συμπληρώματα, βελονισμό και πήραμε ένα σπίτι πίσω στην Ιρλανδία, όπου μπορούσα να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που τελικά είχα περίοδο τον περασμένο Νοέμβριο και έτσι τώρα, σε λίγο καιρό θα είμαστε τρεις. Στις γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν έχω να πω να πιστεύετε στον εαυτό σας, να είστε καλές με τον εαυτό σας και το σώμα σας και μην αφήνετε τις κακές σκέψεις να σας καταβάλουν...» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Αγγελάκι Victoria's Secret Romee Strijd έγκυος

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom ωστόσο, ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στην showbiz, μιας και έγινε γνωστό, πως ένας πολύ αγαπημένος και κούκλος ηθοποιός, θα γίνει σε λίγο καιρό πατέρας για έκτη φορά, μια είδηση που έχει ξετρελάνει τις φανς του.