Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στο OPENtv

Το έκανε γνωστό..

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στο OPENtv

Ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο OPENtv, ο χωρισμός της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του φετινού MasterChef. Δεν το περίμενε κανείς, όταν το αποκάλυψαν.

Συγκεκριμένα, για την ζωή της Μάρλεν Γρυντάκη, έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά το τελευταίο διάστημα και πιο πολύ, από την ημέρα που μπήκε για δεύτερη φορά στο ριάλιτι μαγειρικής.

Αρχικά έλεγαν πως είναι σε σχέση με παίκτη του Masterchef που βρίσκεται επίσης μέσα στο σπίτι (Δείτε εδώ ποιος), ωστόσο όλα ανατράπηκαν, όταν αποκαλύφθηκε πως έχει σχέση εκτός σπιτιού.

Ωστόσο, και αυτό διαψεύθηκε όταν ο φίλος της Μάρλεν, Γιάννης, αποκάλυψε πως η μαγείρισσα είναι πλέον ελεύθερη, καθώς έχει χωρίσει από τον σύντροφό της.

«Η σχέση της Μάρλεν από όσο γνωρίζω δεν υφίσταται. Από ότι μου έχει πει έχει χωρίσει. Η Μάρλεν ήθελε πολύ να μπει στο MasterChef», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χαμός στο MasterChef: «Δημήτρη χωρίζουμε»

Χαμός έγινε στο MasterChef, αφού η Μαρία είπε στον Δημήτρη «χωρίζουμε». Το ζευγάρι του ριάλιτι μαγειρικής είχε έναν μικρό καυγά, ωστόσο τώρα είναι μια χαρά και τα ξαναβρήκαν, αφού δεν ήταν κάτι σημαντικό.

Έξαλλη έγινε η Μαρία Μπέη όταν τελείωνε ο χρόνος της δοκιμασίας του μεγάλου τελικού για το Silver Award με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μπέλλο.

Όλα συνέβησαν στο τέλος, ουσιαστικά της δοκιμασίας των δύο παικτών. Ο λόγος ήταν η έντονη ενόχληση της Μαρίας την ώρα που την πλησίασε ο Δημήτρης ενώ εκείνη καιγόταν να ολοκληρώσει το στήσιμο του πιάτου της.

"Θες βοήθεια;" τη ρώτησε ο Δημήτρης ο οποίος είχε τελειώσει τα πιάτα του και ήταν έτοιμος να παρουσιάσει το πιάτο του. Δείτε ωστόσο και γιατί η Μαρία έβαλε τα κλάματα

Η Μαρία είδε την προσέγγιση του Δημήτρη πολύ αρνητικά καθώς όπως είπε αργότερα στην κάμερα της εκπομπής, δεν είναι φυσιολογικό να το κάνεις αυτό.

Βέβαια, όταν ο χρόνος έληξε, ο Μπέλλος έτρεξε και την αγκάλιασε και τη φίλησε. Ωστόσο λίγο αργότερα έκανε πλάκα και του είπε στην κάμερα «χωρίζουμε».

Δείτε το βίντεο: