«Έσκασε» χαρμόσυνη είδηση για τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Είναι «βόμβα» η νέα συμφωνία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσκασε» χαρμόσυνη είδηση για τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Μια χαρμόσυνη είδηση «έσκασε» για τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί και την συνεργασία τους με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ. Τα νέα έκαναν γνωστά μέσα από την εκπομπή Πρωινό.

Μπορεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού να είχαν «παγώσει» όλα τα project που είχε ετοιμάσει το κανάλι,μ μεταξύ αυτών και το Big Brother, ωστόσο έχουμε.. επιστροφές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στον ΑΝΤ1, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ με δύο νέα ριάλιτι από την νέα τηλεοπτική σεζόν. Δυο ριάλιτι που δεν θα έχουν σχέση με την μόδα.

Η δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα προγράμματα θα είναι καθημερινά και απογευματινά. Το ένα από τα δύο θα είναι ριάλιτι σχέσεων στα πρότυπα του Power of Love, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες ακόμα αν θα γυρίζεται στην Ελλάδα ή στην Τουρκία.

Το δεύτερο απογευματινό από την άλλη θα είναι μαγειρικής. Ίσως να συνδέεται με τη νέα συνεργασία του ΣΚΑΙ με την σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία θα αναλάβει την δική της εκπομπή.

Τι συνέβη ανάμεσα σε Ατζούν Ιλιτζαλί και ΣΚΑΙ πριν τα χαρμόσυνα νέα;

Ανάμεσα στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και τον Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως είχαν ξεκινήσει τα όργανα; Σύμφωνα με το Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου ήταν περίεργο το κλίμα και όπως φαίνεται το πρόβλημα που είχαν ξεκινήσει ήταν οικονομικής φύσεως.

Το τελευταίο διάστημα πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Acun Medya να ξηλώνει το πλατό του My Style Rocks και να μην βγαίνει πάλι στον αέρα η συνέχεια του show μοντέλων, το οποίο «πάγωσε» τα γυρίσματα του λόγω του κορωνοϊού.

Όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Υπάρχει ένα πάρα πολύ έντονο παρασκήνιο. Την Τετάρτη πήγαν άνθρωποι στο Γαλάτσι και ξήλωσαν ότι υπήρχε από την παραγωγή του My Style Rocks, ξήλωσαν κάμερες, φώτα, δεν έχει μείνει τίποτα, μόνο το σκηνικό. Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του επιμένει ότι το reality θα μπει κανονικά σε γυρίσματα τέλη Μαΐου για να βγει όλον τον Ιούνιο και να ολοκληρωθεί. Πώς θα γίνει όλο αυτό από τη στιγμή που ο Τούρκος παραγωγός έχει καλέσει τους συνεργάτες του, έχει ξεστήσει, δεν υπάρχει τίποτα.

Εδώ υπάρχει κάτι οικονομικής φύσεως, κάποια οικονομικά χρέη, οφειλόμενα ποσά από την πλευρά του καναλιού, καθυστερήσεις προς τον Τούρκο παραγωγό. Από ό,τι φαίνεται είναι πάρα πολύ ενοχλημένος ο Acun Ilicali, γιατί το ποσό που έχει μαζευτεί είναι αρκετά μεγάλο. Αυτός είναι ένας τρόπος για να πιέσει να καταβληθεί το ποσό, γι’ αυτό και δεν ξεστήνουν και το σκηνικό σε πρώτη φάση. Έτσι, διαρρέεται ότι θα υπάρχει κάποια εμπλοκή και ως προς το The Voice».