Νικολέττα Ράλλη: Οι φίλοι της διοργάνωσαν το πιο γλυκό baby shower

Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Νικολέττα Ράλλη: Οι φίλοι της διοργάνωσαν το πιο γλυκό baby shower

Οι φίλοι της Νικολέττα Ράλλη της διοργάνωσαν το πιο γλυκό baby shower. Η παρουσιάστρια σε λίγο καιρό θα κρατάει στα χέρια της τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Η Νικολέττα Ράλλη δείχνει να είναι χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο ευτυχισμένες εγκυμονούσες και όχι άδικα αφού περιμένει όσο τίποτα άλλο να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της βιώνει τους τελευταίους μήνες η Νικολέττα Ράλλη, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί καρπό του ερωτά της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο. Σε ένα μηνά περίπου η γλυκιά παρουσιάστρια θα κρατήσει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της και είναι πολύ χαρούμενη.

Χθες, μάλιστα, τα αγαπημένα πρόσωπα της Νικολέττας Ράλλη της επιφύλασσαν μια έκπληξη, αφού διοργάνωσαν το baby shower της.

Η ίδια λάμπει από ευτυχία και η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.Δείτε εδώ και πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Νικολέττα Ράλλη baby shower

Νικολέττα Ράλλη έγκυος

Νικολέττα Ράλλη: Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης. Η παρουσιάστρια σε λίγο καιρό θα κρατάει στα χέρια της το πρώτο της παιδί, ωστόσο ακόμα ταλαιπωρείται από κάποια μικρά προβληματάκια.

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που απαντάει δημόσια σε ερωτήματα των διαδικτυακών της φίλων. Η ίδια μάλιστα λύνει και ότι απορίες έχουν για την εγκυμοσύνη της.

Έτσι και αυτή τη φορά, η Νικολέττα Ράλλη έκανε ένα Q&A και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της και τον ερχομό της κόρης της, καρπού του ερωτά της με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Όταν λοιπόν, κάποιος την ρώτησε αν έχουν πρηστεί τα πόδια της, η ίδια αποκάλυψε την δυσκολία που αντιμετωπίζει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, λέγοντας: «Είναι κυρίως μουδιασμένα. Πόδια και χέρια! Ειδικά το πρωί δεν μπορώ να ανοίξω ούτε το μπουκάλι να πιω νερό».

Δείτε την ανάρτηση της:

Νικολέττα Ράλλη έγκυος