Βαρύ πένθος για την Ορθούλα Παπαδάκου

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Βαρύ πένθος για την Ορθούλα Παπαδάκου

Βαρύ πένθος για την Ορθούλα Παπαδάκου. H ίδια έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με κάποια πολύ συγκινητικά λόγια αλλά και φωτογραφίες που συνόδευαν την ανάρτηση της.

Στη δύσκολη θέση να αποχωριστεί τον αγαπημένο τετράποδο φίλο της βρέθηκε πριν λίγες ώρες η Ορθούλα Παπαδάκου. Ο σκύλος της τον οποίο είχε από το 2012, άφησε πριν λίγες ώρες την τελευταία του πνοή βυθίζοντας την έτσι στο πένθος.

Θέλοντας λοιπόν να αποχαιρετήσει τον καλό της φίλο, η Ορθούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια σειρά από φωτογραφίες και έγραψε:

««R.I.P my boy Prince. Ο πρώτος και ο τελευταίος, κανείς δεν μπορεί να σε αντικαταστήσει. H καρδιά μου πονάει και το κορμί μου είναι μουδιασμένο. Αυτή την αγάπη είχα για σένα αγόρι μου. Mακάρι να μπορούσα να σε κρατήσω για μια τελευταία φορά. Έφυγες νωρίς αλλά μπορώ να πω ότι είχες 8 (σχεδόν ... 26 Ιουλίου 2012 - 26 Μαΐου 2020) υπέροχα χρόνια με αυτούς που σε αγαπούσαν. Είχες αγαπηθεί από πολλούς. Θα μου λείψεις πολύ Prince αλλά πάντα θα σε θυμάμαι. Για πάντα στην καρδιά μου». Στο πένθος βυθίστηκε ωστόσο και γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγες ημέρες.

Δείτε την ανάρτηση της Ορθούλα Παπαδάκου:

Ποια είναι η Ορθούλα Παπαδάκου

Η Ορθοδοξία (Ορθούλα) Παπαδάκου (Orthoula Papadakos) είναι Ελληνοκαναδέζα πρώην καλαθοσφαιρίστρια γεννημένη στο Τορόντο του Καναδά.

Αγωνιζόταν στη θέση σέντερ. Το 1988 σε ηλικία 17 ετών ήρθε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού, μαζί με τον αδερφό της Τζορτζ Παπαδάκο ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Ολοκλήρωσε τη θητεία στον Παναθηναϊκό το 1993.

Αργότερα αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας με τον οποίο πανηγύρισε ως αρχηγός τέσσερις συνεχόμενες ανόδους από τη Γ’ ΕΣΚΑ στην Α2. Το 2005 αποσύρθηκε από τα γήπεδα με τη φανέλα του Παγχιακού. Στην καριέρα της αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών στον πρόσθιο χιαστό και υποβλήθηκε σε επώδυνες επεμβάσεις.