Ελένη Μενεγάκη: «Νιώθω ευγνωμοσύνη γι αυτό που έκανε σε εμένα»

Ποιος συνεργάτης της μίλησε με τα καλύτερα λόγια;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελένη Μενεγάκη: «Νιώθω ευγνωμοσύνη γι αυτό που έκανε σε εμένα»

«Νιώθω ευγνωμοσύνη γι αυτό που έκανε σε εμένα» η Ελένη Μενεγάκη, δήλωσε στενός της συνεργάτης σε συνέντευξη του. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί δυο φορές και μόνο τα καλύτερα έχει να πει για εκείνη.

Με το που αποφάσισε η Ελένη Μενεγάκη να ανακοινώσει την απόφαση της να μην είναι στα τηλεοπτικά πράγματα πολλοί είναι εκείνοι που αποφάσισε να μιλήσουν για την λαμπερή παρουσιάστρια λες και εχουμε κηδεία...

Ανάμεσά τους και πολλοί συνεργάτες της, πρώην και νυν οι οποίοι μόνο καλά έχουν να πουν για εκείνη(ας τολμούσαν να κάνουν διαφορετικά) μόνο που όλο αυτό θυμίσει λίγο μνημόσυνο...

Ο λόγος που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου νιώθει ευγνωμοσύνη απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη

Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου ανέφερε πολλά και ωραία πράγματα για την Ελένη ας τα δούμε αναλυτικά και πως έφτασε στην ατάκα της ευγνωμοσύνης. Ωστόσο εμείς σας αποκαλύψαμε σήμερα και το παρασκήνιο της αποχώρησης της από τον Alpha. Η προσβολή και τα σκληρά λόγια που την πλήγωσαν.

Ελένη Μενεγάκη Δημήτρης Αλεξάνδρου 

«Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται μετά τα 6 χρόνια συνεργασίας μας είναι πως καταλαβαίνω την προστατευτικότητά της, την αγάπη της, τον επαγγελματισμό της, τα «θέλω» της να μην εκθέσει ποτέ τις ζωές μας και την κατάστασή μας. Σκέφτομαι την αγάπη που έδειχνε σε όλους μας, όταν έσκυβε πάνω από κάθε προσωπικό μας πρόβλημα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πως θα ανοίξω του χρόνου την τηλεόραση και δεν θα δω «Ελένη», γιατί σου φτιάχνει η διάθεση.

Είναι το πρώτο πράγμα που με ρωτούν όταν με βλέπουν στον δρόμο. Για την Ελένη νιώθω πραγματικό ευγνώμων που η είσοδός μου στην τηλεόραση έγινε μαζί της. Νιώθω αγάπη όταν τη σκέφτομαι. Σε μένα που δεν είμαι δημοσιογράφος, έδειξε την ίδια όρεξη και αγάπη να μου μάθει πράγματα και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Εύχομαι η απόφαση που πήρε να είναι αυτή που πραγματικά ήθελε και να γυρίσει γρήγορα πίσω»