Η Σίσσυ Χρηστίδου το τερμάτισε για Λασκαράκη και Παπαγεωργίου

Τι είπε;

Η Σίσσυ Χρηστίδου το τερμάτισε για Λασκαράκη και Παπαγεωργίου

Η Σίσσυ Χρηστίδου το τερμάτισε για Βάσω Λασκαράκη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι είπε η παρουσιάστρια την ώρα της εκπομπής της για τις δυο κυρίες που είναι υποψήφιες για την τηλεοπτική θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Είναι αλήθεια ότι η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα στην τηλεόραση του open και στην εκπομπή της «έλα χαμογέλα» το τερμάτισε για τις δύο κοπέλες.

Είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και την Βάσω Λασκαράκη ότι υπάρχει περίπτωση της κάνουνε δίδυμο στον Alpha tv στην απογευματινή ζώνη που αφήνει ορφανή η Ελένη Μενεγάκη.

Να πούμε σε αυτό το σημείο, ότι στο ξεκίνημα της εκπομπής πριν λίγες ημέρες, η κάμερα έκανε μακρινό και είδαμε τη σιλουέτα της Σίσσυς Χρηστίδου. Δείτε πόσο έχει αλλάξει και θα "μείνετε"!

Πως προέκυψε η ατάκα;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Βάσω Λασκαράκη

Γινότανε μία συζήτηση στο πάνελ για το τι συζητάν στην τηλεόραση του Αlpha TV Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βάσω Λασκαράκη για το πως θα χωρέσουμε στην ζώνη που αφήνει η Ελένη Μενεγάκη και πέταξε την ατάκα που τους αφήσει όλους άφωνους η Σίσσυ Χρηστίδου ότι «γιατί όχι να της δούμε και μαζί»

Στην αρχή φάνηκε πολύ αστείο γιατί οι δυο γυναίκες είναι εντελώς αταίριαστες. Όμως μετά ο Παύλος Σταματόπουλος με μήνυμα που πήρε στο κινητό του υποστήριξε ότι αυτό που είπε η Σίσσυ Χριστίδου δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Δείτε εκτός από την αδιανόητη ατάκα και μια αποκάλυψη που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου

Μία πραγματικά αδιανόητη αποκάλυψη έγινε σήμερα το πρωί στο «Έλα χαμογέλα» για τη Σίσσυ Χρηστίδου, μιας και έγινε γνωστό πως ένας στενός συνεργάτης της, την έχει γράψει στο κινητό του, με τον πιο παράξενο τρόπο. Μόλις το άκουσαν οι υπόλοιποι στο πλατό, έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Αφορμή για την έναρξη της συγκεκριμένης συζήτησης, αποτέλεσε η αποκάλυψη που έκανε χθες στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού, σχετικά με έναν πρώην της που την έχει γράψει στο κινητό του «Γιώργο» καθώς η κοπέλα του ζηλεύει πολύ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της, σχολίασαν το συγκεκριμένο θέμα, και κάποια στιγμή, ο Παύλος Σταματόπουλος απάντησε, πως και ο ίδιος έχει γράψει την παρουσιάστρια με διαφορετικό τρόπο στο κινητό του.

Έτσι έχει γράψει στο κινητό του ο Παύλος Σταματόπουλος τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο αγαπημένος της φίλος και κουμπάρος, είπε πως την έχει γραμμένη στο κινητό του με το όνομα «Λυδία», ωστόσο δεν αποκάλυψε τον λόγο.

Όλο το πλατό ξέσπασε σε γέλια με τη συγκεκριμένη αποκάλυψη.

Σίσσυ Χρηστίδου Παύλος Σταματόπουλος