Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από τη διάλυση των Πυξ Λαξ - «Υπάρχει ένα τραγούδι...»

Πολύ συγκινητικά λόγια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από τη διάλυση των Πυξ Λαξ - «Υπάρχει ένα τραγούδι...»

Ο Μπάμπης Στόκας εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Mega με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει και όλη την αλήθεια πίσω από την πολυσυζητημένη διάλυση των Πυξ Λαξ, με τον ίδιο να κάνει μία ιδιαίτερη αναφορά σε ένα συγκεκριμένο τραγούδι της μπάντας του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, θυμήθηκε χθες βράδυ, μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, ενός συγκροτήματος που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.

Παράλληλα, ο Μπάμπης Στόκας, απαντώντας σε ερώτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού, ξεκαθάρισε πως οι Πυξ Λαξ διαλύθηκαν, μιας και ήταν ένα συγκρότημα το οποίο είχα καταφέρει να τα κάνει όλα, αποκαλύπτοντας και ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας του, ενώ μίλησε και για τα δύο τραγούδια που σημάδεψαν την καριέρα του.

Θυμίζουμε πως χθες το βράδυ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα «έσπασε» στο Mega. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά νούμερα που έκανε στην τηλεθέαση.

Μπάμπης Στόκας Πυξ Λαξ

Αυτή την αλήθεια αποκάλυψε ο Μπάμπης Στόκας για τη διάλυση των Πυξ Λαξ

«Υπάρχει ένα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία κι εγώ δεν το πίστευα, αυτό που λέει “είναι ωραία η θάλασσα”. Ο Μάνος το πίστευε πολύ αυτό το τραγούδι. Υπάρχει, όμως, και τραγούδι που είναι από τα πιο συναισθηματικά τραγούδια των Πυξ Λαξ που ο Μάνος το είχε πετάξει και πήγα και το μάζεψα εγώ και το έγραψα, το “Άμστερνταμ” που λέμε εμείς… Αυτό το τραγούδι το έκανα εγώ, το πέταξε ο Ξυδούς, το μάζεψα εγώ και το φτιάξαμε.

Η επιτυχία αυτής της ομάδας ήταν ότι ήμασταν τρεις διαφορετικοί άνθρωποι που είχαμε τον ίδιο στόχο και δεν είχαμε εγωισμό. Δηλαδή, όταν το δικό σου τραγούδι ήταν καλύτερο από το δικό μου, έμπαινε το δικό σου. Απλώς είπαμε ότι η μπάντα τα έχει κάνει όλα, οπότε πρέπει να σταματήσουμε. Αυτός είναι ο λόγος, ότι η μπάντα τα είχε κάνει όλα επί 100», είπε ο Μπάμπης Στόκας.