Με μίνι που "κόβει" την ανάσα η Δανάη Μπάρκα - Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί

Τρομερή εμφάνιση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μίνι που

Μία πολύ τολμηρή εμφάνιση έκανε η αγαπημένη Δανάη Μπάρκα, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα που "κόβει" την ανάσα. Πόζαρε με πονηρό βλέμμα στο φακό και μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως έτσι δεν την έχετε ξαναδεί!

Το ξανθό μαλλί φαίνεται πως έχει δώσει άλλο αέρα στη Δανάη Μπάρκα, η οποία δε δίστασε ούτε λεπτό και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία απίστευτη φωτογραφία προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, το νέο της look.

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, αποφάσισε πριν από μερικές μέρες να δώσει τέλος στα κόκκινα μαλλιά της κι να γίνει κατάξανθη, με την ίδια να το ανακοινώνει με μία εντυπωσιακή φωτογραφία, δείτε τη εδώ.

Αυτό είναι το μίνι της Δανάης Μπάρκα που "κόβει" την ανάσα

Φορώντας ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε το πιο πλατύ της χαμόγελο στον κόσμο του Instagram, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν "βροχή"!

Δανάη Μπάρκα σώμα

Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα για τον θάνατο που την "τσάκισε"

Η Δανάη Μπάρκα ράγισε καρδιές με το μήνυμα της για τον θάνατο που την "τσάκισε" ψυχολογικά πριν από πέντε χρόνια. Η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους θα σας συγκινήσει.

Η ηθοποιός είχε τεράστια αδυναμία στον παππού της, όπως έχει και στην γιαγιά της. Ωστόσο, τον παππού της δεν τον ξεχνάει ούτε λεπτό ακόμη και μετά από τόσα χρόνια.

Πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση που μας συγκίνησε για την απώλεια του.

Μοιράστηκε μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της:

«Σαν σήμερα, σαν τώρα ακριβώς… 5 χρόνια… Παππού μου, ακόμα και τώρα που δεν είσαι εδώ μόνο χαμόγελα και ευτυχία φέρνεις που υπήρξες. Σε αγαπάω. Η ποντίκω σου». Ωστόσο, ράγισε καρδιές και πριν από λίγες ημέρες με ένα κείμενο που θα σας... σηκώσει την τρίχια.

Δανάη Μπάρκα θάνατος παππού