Ξετρελάθηκε η Δούκισσα Νομικού με την εκδρομή της στο βουνό

Τι της έκανε μεγάλη εντύπωση;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξετρελάθηκε η Δούκισσα Νομικού με την εκδρομή της στο βουνό

Η Δούκισσα Νομικού θέλησε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και έτσι αποφάσισε να πάει κάνει μία πολύ ξεχωριστή εκδρομή, με την παρουσιάστρια να ξετρελαίνεται με το τοπίο και την υπέροχη φύση που συνάντησε εκεί.

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες μέρες να μας τα έχει χαλάσει, ωστόσο σήμερα από το πρωί είχαμε ήλιο και η θερμοκρασία είχε ανέβει σημαντικά και έτσι η Δούκισσα Νομικού, δε θα μπορούσε να αφήσει αυτή την υπέροχη μέρα, να πάει χαμένη.

Φωτογραφία από την εκδρομή της Δούκισσας Νομικού στο βουνό

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, και έτσι φροντίζει καθημερινά να ενημερώνει του διαδικτυακούς της φίλους για όλες της τις δραστηριότητες. Τις προάλλες ανέβασε μία φωτογραφία από το πατρικό της. Δείτε το εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Σήμερα το πρωί, σηκώθηκε νωρίς και έκανε μία υπέροχη εκδρομή, με την ίδια να ανεβάσει στο προφίλ της, ένα insta story στο οποίο φαίνονται μερικά πρόβατα.

Η ίδια έδειξε να απολαμβάνει πολύ την έξοδό της από την πόλη και τη μικρή περιπέτειά της στην εξοχή.

Δούκισσα Νομικού εκδρομή

Ξετρελαμένη είναι η Δούκισσα Νομικού και με την κόρη της, Αναστασία

Καθημερινά, η αγαπημένη παρουσιάστρια προσπαθεί να προσφέρει στο γιο της και την κόρη της τα καλύτερα, και όλη η οικογένειά της, δείχνει να περνάει υπέροχα στο σπίτι. Ειδικά τις ημέρες της καραντίνας, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μπόλικο υλικό από τις δραστηριότητες που επέλεγε να κάνει μαζί με τα παιδιά της.

Εντύπωση είχε προκαλέσει και το ιδιαίτερο πάρτι γενεθλίων που είχε οργανώσει για τον μικρό της Σάββα εν μέσω καραντίνας, με την Δούκισσα Νομικού να βάζει τα δυνατά της για να βρίσκονται όλα στην εντέλεια.

Αυτό είναι το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού με την κόρη της

Η μικρή φαίνεται πως ζεστάθηκε πολύ και για το λόγο αυτό, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να της ρίξει λίγο νερό στα ποδαράκια για να τη δροσίσει και να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ανέβασε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όλοι "έλιωσαν"!

Δούκισσα Νομικού κόρη