J2US: Χαμός με τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνι Μεταξά - Πέτυχαν το απόλυτο στη βαθμολογία

Προκάλεσαν πανικό στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Χαμός με τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνι Μεταξά - Πέτυχαν το απόλυτο στη βαθμολογία

Κανονικός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του J2US με τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνι Μεταξά να παίρνουν το απόλυτο στη βαθμολογία και να εντυπωσιάζουν την κριτική επιτροπή με ακόμα μία εμφάνισή τους.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι του show έχει δείξει πως είναι ικανό για πολλά. Μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση το προηγούμενο Σάββατο, οι δυο τους θέλησαν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να δοκιμαστούν σε ένα pop τραγούδι.

Η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό, ερμήνευσαν το Cry Me a River του Justin Timberlake και συγκλόνισαν τους κριτές με την εμφάνισή τους. Για ακόμα μία φορά, τα σχόλια που άκουσαν ήταν υπέροχα και γι΄αυτό το λόγο κατάφεραν να πάρουν τέσσερα 10άρια.

Νωρίτερα, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μία ανακοίνωση για την Άσπα Τσίνα. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Οι δυο τους άλλωστε το είχαν πει πως ήθελαν να πάρουν το απόλυτο στη βαθμολογία, και με τη σημερινή τους εμφάνιση το κατάφεραν και με το παραπάνω.

Παράλληλα, μετά την εμφάνισή του, ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη σχέση που έχει κάνει ποτέ του διήρκησε 4 μέρες.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Τάσος Ξιαρχό είχε συγκινηθεί στη σκηνή του J2US

Ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και ερμήνευσαν ένα υπέροχο τραγούδι του συγκροτήματος «Μέλισσες», με την κριτική επιτροπή να τους δίνει μερικά εξαιρετικά σχόλια. Ακούγοντάς τα, ο Τάσος Ξιαρχό δε μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα στη σκηνή.

Πρόκειται για ένα από τα ζευγάρια που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με τις εμφανίσεις τους στο μουσικό show του Open, και για το λόγο αυτό, κάθε εβδομάδα τα σχόλια είναι όλο και καλύτερα.

Η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό διάλεξαν να τραγουδήσουν το κομμάτι «Κύμα». Η ερμηνεία τους, συγκίνησε την κριτική επιτροπή, η οποία τους έκανε πολύ καλά σχόλια.

Ωστόσο μιας και μιλάμε για το J2US, έγινε γνωστό πως η Άσπα Τσίνα πρόκειται να φύγει από τον διαγωνισμό για λόγους υγείας. Δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

Γι΄αυτό το λόγο έβαλε τα κλάματα στο J2US ο Τάσος Ξιαρχό

Ο γνωστός χορευτής, ακούγοντας την υπέροχη κριτική, συγκινήθηκε και δεν το έκρυψε, με την Κόνι Μεταξά να τρέχει να τον αγκαλιάσει για να τον παρηγορήσει.

Η βαθμολογία τους έφτασε στα ύψη, μιας και πήραν μόνο 9άρια και 10άρια, προετοιμάζοντας το έδαφος για ακόμα μία κορυφή στο show του Open.

Τα βαμμένα μαλλιά του Τάσου Ξιαρχό

Ενώ από την πρώτη κιόλας μέρα έχουμε συνηθίσει τον Τάσο Ξιαρχό να εμφανίζεται με ξανθά μαλλιά, σήμερα τον είδαμε στη σκηνή μελαχρινό. Η Κόνι Μεταξά έκανε την αποκάλυψη, πως τα μαλλιά του, του τα είχε βάψει ο μπαμπάς της, Λευτέρης Πανταζής, ενώ από τη μεριά του ο Τάσος είπε πως τα ρούχα τους τα είχε ράψει η μαμά του.