J2US: «JLo την έκανα» - Το επικό σχόλιο του Τρύφωνα Σαμαρά για την Χαρά Βέρρα

Τραγούδησαν FY!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: «JLo την έκανα» - Το επικό σχόλιο του Τρύφωνα Σαμαρά για την Χαρά Βέρρα

Στο σημερινό επεισόδιο του J2US, ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγούδησε με FY με την Χαρά Βέρρα και έκανε ένα πραγματικά επικό σχόλιο για την παρτενέρ του, λέγοντας χαρακτηριστικά για την ανατρεπτική της εμφάνιση, πως σήμερα την έκανε να εμφανιστεί σαν την JLo!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο διασκεδαστικά ζευγάρια του show και συγκεκριμένα, η σημερινή τους εμφάνιση εντυπωσίασε τους κριτές.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα το τόλμησαν, και τραγούδησαν ένα τραπ κομμάτι, με τον γνωστό κομμωτή δυστυχώς να ξεχνάει τα λόγια του και τη Χαρά Βέρρα να βγαίνει κατά πολύ έξω από τα νερά της.

Τρύφωνας Σαμαράς Χαρά Βέρρα εμφάνιση

Χαμός έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα με την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά. Δείτε τον εδώ να τραγουδάει ρεμπέτικο με μουστάκι.

Μάλιστα, όταν βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή, η Χαρά Βέρρα δεν έκρυψε πως έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στο πλευρό του Τρύφωνα Σαμαρά, με εκείνον να απαντά πως η σημερινή της εμφάνιση τα "σπάει" μιας και είναι ίδια η JLo!

Η αποκάλυψη του Τρύφωνα Σαμαρά και της Χαράς Βέρρα για τις ίντριγκες στο J2US

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Χαρά Βέρρα για τις ίντριγκες που σημειώνονται στο «Just the two of us». Η αγαπημένη τραγουδίστρια, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για όλα.

Η Χαρά Βέρρα,παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως ήταν αρχικά αρνητική στο να πει το «ναι» στο τραγουδιστικό σόου του OPEN, αλλά την έπεισε ο σύντροφός της.

Χαρά Βέρρα J2US

Πιο συγκεκριμένα, η Χαρά Βέρρα σημείωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Αρτ πως «στην αρχή δεν ήθελα να πάω στο J2US και ο σύντροφος μου με έπεισε. Είναι και πολύ φίλος μου ο Νίκος Κοκλώνης, τον αγαπάω και με αγαπάει»

«Δεν μου αρέσουν οι ίντριγκες που γίνονται μέσα στο παιχνίδι, δεν τις δημιούργησα ποτέ και δεν μου αρέσει αυτό» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η παρτενέρ του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US

«Έχω δυο κόρες, την Κωνσταντίνα και την Γεωργία, μια εγγονή και τον Αύγουστο κλείνω τα 47» τόνισε, με χαμόγελο, η Χαρά Βέρρα σε άλλη ερώτηση.