Πέτρος Ιακωβίδης: Μίλησε για ανοιχτά για τον... χωρισμό του - «Πώς γίνεται να χώρισα αφού...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέτρος Ιακωβίδης: Μίλησε για ανοιχτά για τον... χωρισμό του - «Πώς γίνεται να χώρισα αφού...»

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο Έλα Χαμογέλα, ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό που του χρεώνουν με μία καλλονή infuencer, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν γίνεται να χώρισε αφού δεν έχει σχέση.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής, μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και αναφέρθηκε, τόσο στη συνεργασία του με την Νατάσα Θεοδωρίδου, όσο και στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό και τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση και μάλιστα να έχει χωρίσει.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης διαβεβαίωσε πως δεν έχει σχέση και ξεκαθάρισε πως προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή για τον εαυτό του.

Πέτρος Ιακωβίδης χωρισμός

Μιας και λέμε ωστόσο για χωρισμούς, τα μάθατε για ένα ζευγάρι που έριξε τίτλους τέλους στη σχέση του; Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται!

Αυτά αποκάλυψε ο Πέτρος Ιακωβίδης για τον χωρισμό του

«Αδυνάτισα και ξεκουράστηκα πολύ, το οποίο έχει να συμβεί από τα 13 μου που ξεκίνησα να τραγουδάω. Δεν έχω καθίσει περισσότερο από μια εβδομάδα. Δεν έχω πάει ποτέ διακοπές πάνω από 5 μέρες, πάντα δούλευα.

Καλύτερα που το βιντεο κλιπ για το νέο μου τραγούδι, Σ’ αγαπάω σου φώναξα, κυκλοφόρησε μέσα στην καραντίνα. Μου άρεσε πολύ και το τράβηξα εγώ! Είναι ένα χαρούμενο τραγούδι, που κυκλοφόρησε από την εταιρεία μου MINOS EMI, οπότε έφερε μια αισιοδοξία και θετική ενέργεια” ανέφερε, σε άλλο σημείο, ο Πέτρος Ιακωβίδης συμπληρώνοντας πως “για πολλά πράγματα φωνάζω σ’ αγαπάω! Και στην αδελφή μου, σ’ αγαπάω της λέω! Τελευταία φορά, όμως, που φώναξα σ’ αγαπάω ήταν τη μέρα που γράψαμε στο στούντιο την εκπομπή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και είπα το τραγούδι μου.

Δεν μου αρέσει να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να βγαίνει προς τα έξω. Είμαι καλά, όλα πάνε καλά δόξα τω Θεώ και μέχρι εκεί. Δεν θα αποφύγω να κυκλοφορήσω με μια σχέση μου αλλά, άμα θέλεις, δεν σε τσακώνει κανένας δημοσιογράφος. Ποτέ δεν κρύφτηκα για κάτι. Όταν θέλεις να μείνουν κάποια πράγματα στο σπίτι, προσπαθείς να τα προστατεύσεις.

Όταν δε ρωτήθηκε για τον χωρισμό του, απάντησε: «Αφού σου είπα ότι είμαι καλά. Αφού δεν έχω πει ότι είχα σχέση, πως γίνεται να χώρισα; Όχι, τώρα είμαι πολύ καλά».