Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Δημιουργήθηκε ένταση με τους κριτές

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε
News 31.05.2020 01:19
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Μετά από μερικές συγκλονιστικές ερμηνείες, είδαμε τελικά στο J2US το ζευγάρι που αποχώρησε από το μουσικό show του Open, με τον διαγωνιζόμενο να δημιουργεί μία μικρή κόντρα με την κριτική επιτροπή με ένα σχόλιο που έκανε.

Πολλά από τα ζευγάρια κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες, ωστόσο ένα από αυτά δεν είχε τόσο μεγάλη στήριξη από το κοινό και έτσι χρειάστηκε να αφήσει πίσω του το J2US.

Νωρίτερα, στο J2US έγινε κακός χαμός με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Χαρά Βέρρα. Δείτε εδώ το επικό σχόλιο που έκανε για την παρτενέρ του ο Τρύφωνας!

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχωρεί από το J2US

Υποψήφιοι προς αποχώρηση, ήταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία και ο Γιώργος Γιαννόπουλος με τη Δέσποινα Ολυμπίου, οι οποίοι ήταν και αυτοί που τελικά αποχώρησαν από το show.

Αμέσως μετά την αποχώρησή του, ο Γιώργος Γιαννόπουλος θέλησε να σχολιάσει πως θα ήθελε να δει στο J2US, τραγουδιστές όπως τη Δήμητρα Γαλάνα ή τον Γιώργο Νταλάρα.

J2US Γιώργος Γιαννόπουλος αποχώρηση

Το σχόλιο αυτό μάλλον ενόχλησε τη Μαρία Μπακοδήμου η οποία με τη σειρά της του είπε πως με αυτά που λέει, προσβάλλει τους τραγουδιστές που ήδη βρίσκονται στο show.

Ο Νίκος Κοκλώνης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δώσει ένα τέλος στην ένταση λέγοντας πως δε θα έπρεπε να κλείσει έτσι η σημερινή εκπομπή.

Νωρίτερα στο J2US είδαμε τον αντικαταστάτη της Άσπας Τσίνα

Μετά από πολλή συζήτηση, είδαμε τελικά στο σημερινό επεισόδιο, ποιος είναι αυτός που αντικατέστησε την Άσπα Τσίνα στο πλευρό του Μάριου Πρίαμου στο δημοφιλές show του Open, J2US. Το νέο ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε πανικό!

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Άσπα Τσίνα έκανε γνωστή την αποχώρησή της από το μουσικό show και από εκείνη τη στιγμή, ακούστηκαν ένα σωρό ονόματα για το πρόσωπο που θα αναλάμβανε τη θέση της.

Αυτός είναι τελικά ο αντικαταστάτης της Άσπας Τσίνα στο J2US

Τελικά, μετά από ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο η Άσπα αποχαιρέτησε προσωρινά τον Μάριο και ζήτησε τον Νίκο Κοκλώνη να τον προσέχει, είδαμε στη σκηνή του J2US τον Γιώργο Λιβάνη, ο οποίος αποχώρησε από το show την προηγούμενη βδομάδα με την Χριστίνα Βραχάλη.

J2US Άσπα Τσίνα αποχώρηση

Οι δυο τους, ερμήνευσαν ένα κομμάτι του Γιάννη Πλούταρχου, και η συγκίνηση του Μάριου ήταν τόσο μεγάλη που έχασε τα λόγια του όταν ξεκίνησε το τραγούδι.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι αλλά και η κριτική επιτροπή, μετέφεραν τα περαστικά τους στην Άσπα, η οποία ωστόσο θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο show. Τέλος ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως επειδή ο Μάριος δεν είχε το χρόνο να κάνει πρόβες, θα έχει ασυλία γι' αυτή τη βδομάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

J2US: Χαμός με τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνι Μεταξά - Πέτυχαν το απόλυτο στη βαθμολογία

J2US: Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την Άσπα Τσίνα

Share