Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκαλυπτική για κιλά και ύψος

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκαλυπτική για κιλά και ύψος

Η Αντελίνα Βαρθακούρη πιο αποκαλυπτική από ποτέ για τα κιλά και το ύψος της. Η παρουσιάστρια ακομπλεξάριστη τα αποκαλύπτει όλα σε συνέντευξη της και μιλάει και για την καινούργια της εκπομπή που θα αρχίσει αύριο στον Alpha.

Το τελευταίο διάστημα η Αντελίνα Βαρθακούρη δέχεται στα sosial media σχόλια και ερωτήσεις για τα κιλά της. Τα αντιμετωπίζει όλα με ψυχραιμία και υπομονή. Μάλιστα όπως θα διαβάσετε παρακάτω αποκαλύπτει η ίδια το ύψος και τα κιλά της

«Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ασκούν πιο σκληρή κριτική από αυτήν που χρειάζεται, χωρίς καν να τους ζητηθεί η άποψή τους. Για μένα, για να πάψει να είναι αντικείμενο σχολιασμού το βάρος και γενικότερα η εικόνα ενός ανθρώπου, πρέπει εμείς οι ίδιοι να δείξουμε ότι δεν νοιαζόμαστε για το τι πιστεύουν οι άλλοι για την εμφάνισή μας» δήλωσε στο «Τηλέραμα» η παρουσιάστρια του Alpha, εξηγώντας: «Εγώ προσωπικά δεν ενοχλούμαι με κανένα αρνητικό σχόλιο, δεν δίνω σημασία. Όταν αποφασίζω να χάσω, να πάρω κιλά ή να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή μου, το κάνω για μένα». Πριν λίγες ημέρες είχαν και χαρές στο σπίτι της με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Οσο για το νέο πρότζεκτ, η Αντελίνα Βαρθακούρη νιώθει πως της ταιριάζει «γάντι», όπως δήλωσε στο περιοδικό «Τηλέραμα».«Νιώθω ότι σε αυτή την εκπομπή δείχνω ένα μεγάλο κομμάτι όλων όσα είναι η Αντελίνα: έρχομαι σε πραγματική επαφή με τον κόσμο, πράγμα που λατρεύω, αντλώ ενέργεια από αυτή την επικοινωνία, παίζω μαζί τους, γελάμε, μοιράζω χρήματα και στο τέλος όλοι περνάμε καλά. Αυτό είναι, νομίζω, το πιο σημαντικό στις μέρες μας» ανέφερε.

Αντελίνα Βαρθακούρη κιλά ύψος

Ποσά κιλά είναι η Αντελίνα; Τι ύψος έχει...

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει πολύ καλή σχέση με τα social media και πρόσφατα έκανε Q&A απάντησε σε ερωτήσεις των followers. Μία από αυτές είχε σχέση με τα κιλά και το ύψος της. Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν δίστασε να απαντήσει και αποκάλυψε πως είναι: «1,64 και 64,3 κιλάκια… έχω δρόμο ακόμα».