Σχόλιο - "φωτιά" από τον Γιώργο Γιαννόπουλο για το J2US - «Δε θα μου λείψουν οι...»

«Κάγκελο» η Δέσποινα Ολυμπίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σχόλιο -

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το J2US, ο Γιώργος Γιαννόπουλος μαζί με τη Δέσποινα Ολυμπίου, μίλησαν για την εμπειρία τους στο παιχνίδι και ο ηθοποιός έκανε ένα σχόλιο σκέτη "φωτιά", ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που σίγουρα δε θα του λείψει, είναι μερικοί ηλ@@ιο.

Η χθεσινή αποχώρησε έκρυβε πολλές ανατροπές, μιας και κανείς δεν περίμενε πως ο αγαπημένος ηθοποιός θα άφηνε τόσο νωρίς το δημοφιλές show του Open.

Μάλιστα, κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση με τον Γιώργο Γιαννόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου. Δείτε εδώ τι έγινε!

Αυτό ήταν το σχόλιο - "φωτιά" που έκανε ο Γιώργος Γιαννόπουλος για το J2US

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου, παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και αναφέρθηκαν σε όλα όσα έζησαν αλλά και στην αποχώρησή τους.

«Είναι άποψή μου είναι αυτή που είπα στην κριτική επιτροπή, δε μπορώ να έχω την άποψή μου; Μπορείτε να τη γράψετε όμως έτσι; Δεν υποτιμάω συναδέλφους διαγωνιζόμενους όπως η κυρία Ολυμπίου ή άλλους τραγουδιστές. Να πάει σε άλλα στάνταρ, αυτό εννοούσα και σε αυτό επιμένω», ήταν τα λόγια του ηθοποιού.

Με τη σειρά της, η Δέσποινα Ολυμπίου σχολίασε: «Θα μου λέιψουν όλοι». Στο άκουσμα της φράσης αυτής, ο Γιώργος Γιαννόπουλος γύρισε και τη ρώτησε «Όλα; Όλα, όλα;» με εκείνη να του απαντά: «Όλα».

Τότε τον λόγο πήρε πάλι ο Γιώργος Γιαννόπουλος λέγοντας, «Και κάποιοι ηλ@@ιο θα σου λείψουν; Εμένα πάντως οι ηλ@@ιο δε θα μου λείψουν, κάποιοι ηλίθιοι. Γιατί γνώρισα και ηλ@@ιους εδώ πέρα. Εμένα με πάνε μπροστά οι έξυπνοι άνθρωποι και αυτούς επιζητώ και αυτούς γνώρισα. Κάποιοι από αυτούς είναι η Δέσποινα και ο Νίκος ο Κοκλώνης. Αυτοί με πήγανε μπροστά και τους ευχαριστώ πολύ… Να πω κάτι γιατί ίσως παρεξηγηθεί. Το σημαντικό ευδοκιμεί από το ασήμαντο. Ο έξυπνος ευδοκιμεί από τον ηλ@@ο. Δεν ενοχλούμαι από κάποιον απλά επιλέγω να πάω μπροστά με αυτούς που με πήγανε πιο μπροστά».