Ρομαντική απόδραση για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο

Που πήγανε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ρομαντική απόδραση για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο

Ρομαντική απόδραση για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ζευγάρι μετά την άρση των μέτρων ξεκίνησε τις βόλτες και φεύγει για λίγο μακριά από την πρωτεύουσα, ώστε να περάσει όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Την οικογενειακή τους χαρά, έχει συμπληρώσει ο γιος τους Μάξιμος και οι τρεις τους ζουν όμορφες στιγμές.

Μπορεί τόσο καιρό με την καραντίνα, να μην βγαίναμε πολύ έξω, ωστόσο αυτή την φορά η ηθοποιός και ο σύζυγος της βρέθηκαν λίγο πιο έξω από την Αθήνα να κάνουν το μπάνιο τους και να χαλαρώσουν.

Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση από το μαγικό μέρος που πήγανε. Η ίδια ανέβασε την θάλασσα και μας έδειξε πως απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές της. Πριν λίγες ημέρες πόζαρε και με το πιο αγαπημένο της πρόσωπο. Δείτε την τρυφερή ανάρτηση

Δείτε την ανάρτηση:

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Λίγο πριν την ρομαντική απόδραση η Αθηνά Οικονομάκου είχε πάει στους γονείς της

Τις βαλίτσες της γέμισε η Αθηνά Οικονομάκου, πήρε το αυτοκίνητο και την οικογένεια της και πήγε στους γονείς της. Η ηθοποιός είχε να δει τη μητέρα της και τον πατέρα της πάρα πολύ καιρό και έχουμε στιγμιότυπα ντοκουμέντα από την επίσκεψη στην γενέτειρα της.

Το συγκεκριμένο ταξίδι η Αθηνά Οικονομάκου ήθελε να πραγματοποιήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, όμως δεν μπορούσε αφού για δυο περίπου μήνες βρισκόμασταν λόγω κροωνοϊού σε καραντίνα.

Μπορεί αυτές τις ημέρες να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, λόγω της προώθηση της νέας της συλλογής ρούχων που σχεδίασε με την Μαίρη Συνατσάκη, όσο και λόγω των γυρισμάτων για την σειρά «Έλα στη θέση μου», ωστόσο βρήκε λίγο χρόνο για να κάνει μια μίνι απόδραση.

Έτσι λοιπόν η Αθηνά Οικονομάκου λίγες εβδομάδες μετά την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, επισκέφθηκε το πατρικό της σπίτι και αυτές τις ημέρες περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένεια της. Βέβαια, αφού βρήκε χρόνο και πήγε στους γονείς της, απόλαυσε και το μπάνιο της στη θάλασσα. Θα μείνετε «κόκαλο» με τη φωτογραφία της με μαγιό.

Αθηνά Οικονομάκου γονείς τόπος καταγωγής

Τη μαμά της Αθηνάς Οικονομάκου στο πρόσωπο την έχετε δει; Είναι κούκλα

Είναι σαν δυο σταγόνες νερό! Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στο πλάι της κούκλας μητέρας της και μας αφήνει "παγωτό" με την ομοιότητα αλλά και την ομορφιά τους.

Η ηθοποιός σε ένα από τα ελεύθερα Σαββατοκύριακα της, επισκέφτηκε την γενέτειρά της, λίγο πριν την έλευση των εορτών και πόζαρε με το σόι της στα social media. Ως λάτρης του Instagram, δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί την βόλτα της στο Γύθειο, μαζί με την μητέρα και τον αδερφό της!.

Δείτε και μόνες σας τις φωτογραφίες παρακάτω.

Οικονομάκου εμφάνιση

Οικονομάκου αδερφός

Ωστόσο, δεν θα πιστέψετε ποιο ήταν το μεγάλο λάθος στη βάφτιση του γιου της. Η ίδια θέλησε να το κρατήσει μυστικό ωστόσο βγήκε στην φόρα!