Νικολέττα Ράλλη: Πάθαμε πλάκα με την αδερφή της! Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Νικολέττα Ράλλη: Πάθαμε πλάκα με την αδερφή της! Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Πάθαμε πλάκα με την αδερφή της Νικολέττας Ράλλη, αφού μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Οι δυο τους ποζάρουν δίπλα δίπλα και η ομοιότητα τους είναι ξεκάθαρη και οι κοπέλες, είναι εξίσου εντυπωσιακές και όμορφες.

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της ζει η Νικολέττα Ράλλη αφού σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της.

Αυτή την περίοδο, όπως είναι φυσικό έχει δίπλα της άτομα που την αγαπούν και την στηρίζουν.Η Νικολέττα Ράλλη που είναι αρκετά ενεργή στα social media δημοσίευσε μια φωτογραφία από το party που της ετοίμασαν.

Σε αυτή τη φωτογραφία τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την αδερφή της, Μαρία και η ομοιότητα τους είναι πραγματικά απίστευτη. Δείτε εδώ και πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει.

Δείτε την ανάρτηση:

Νικολέττα Ράλλη αδερφή

Νικολέττα Ράλλη: Οι φίλοι της διοργάνωσαν το πιο γλυκό baby shower

Οι φίλοι της Νικολέττα Ράλλη της διοργάνωσαν το πιο γλυκό baby shower. Η παρουσιάστρια σε λίγο καιρό θα κρατάει στα χέρια της τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Η Νικολέττα Ράλλη δείχνει να είναι χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο ευτυχισμένες εγκυμονούσες και όχι άδικα αφού περιμένει όσο τίποτα άλλο να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της βιώνει τους τελευταίους μήνες η Νικολέττα Ράλλη, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί καρπό του ερωτά της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο. Σε ένα μηνά περίπου η γλυκιά παρουσιάστρια θα κρατήσει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της και είναι πολύ χαρούμενη.

Χθες, μάλιστα, τα αγαπημένα πρόσωπα της Νικολέττας Ράλλη της επιφύλασσαν μια έκπληξη, αφού διοργάνωσαν το baby shower της.

Η ίδια λάμπει από ευτυχία και η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Νικολέττα Ράλλη baby shower

Νικολέττα Ράλλη έγκυος