GNTM: Ο υποψήφιος διαγωνιζόμενος που θα βάλει "φωτιά" στα νούμερα τηλεθέασης

Αντέχεις να τον δεις;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM: Ο υποψήφιος διαγωνιζόμενος που θα βάλει

Είναι σίγουρο πως αν καταφέρει να περάσει στο σπίτι αυτός ο διαγωνιζόμενος του GNTM, θα βάλει κανονική "φωτιά" στα νούμερα τηλεθέασης και στον ανταγωνισμό του ριάλιτι, με την εκρηκτική εμφάνισή του και το υπέροχο σώμα του.

Η είδηση πως ο νέος κύκλος του GNTM θα έχει και αγόρια και κορίτσια προκάλεσε σωστό πανικό στους φανς, αφού η τρίτη σεζόν πρόκειται να είναι πολύ διαφορετική από τις άλλες δύο. Πολλοί έχουν την απορία για τα πρόσωπα που θα δούμε φέτος στο ριάλιτι, αλλά και για αυτόν ή αυτή που θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πολλά έχουν ακουστεί ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο. Ωστόσο αυτό που ξέρουμε, είναι πως έχει κάνει αίτηση και έχει περάσει από οντισιόν ένας άνδρας ο οποίος πρόκειται να προκαλέσει πανικό και να μοιράσει μερικά "εγκεφαλικά" στις τηλεθεάτριες του show. Δείτε ωστόσο και την αποκάλυψη που έκανε η Άννα Μαρία Ηλιάδου για το GNTM!

Αυτός είναι ο υποψήφιος του GNTM που θα βάλει "φωτιά" στα νούμερα τηλεθέασης

Ο λόγος για τον Νίκος Αντωνόπουλο, ο οποίος είναι ήδη μοντέλο, ενώ αναδείχθηκε και ως ο πιο όμορφος Έλληνας για το 2019, στα καλλιστεία Manhunt Greece. Ο Νίκος είναι φοιτητής Ιστορίας – Αρχαιολογίας στο Ρέθυμνο και πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling. Μερικούς μήνες πριν ο Νίκος ετοίμασε τις βαλίτσες του και πήγε στις Φιλιππίνες όπου συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Manhunt International.

Στις Φιλιππίνες κατέλαβε την δεύτερη θέση, στέφθηκε δηλαδή αναπληρωτής Manhunt International και πραγματικά αξίζει να δεις τις φωτογραφίες του και να καταλάβεις τους λόγους που του χάρισαν τη νίκη στον διαγωνισμό.

Νίκος Αντωνόπουλος GNTM

Αυτό το πρόσωπο "βόμβα" δέχθηκε πρόταση από το GNTM

Γεμάτος εκπλήξεις είναι ο νέος κύκλος του GNTM. Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» έγινε γνωστό ένα πρόσωπο «βόμβα» που δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι μοντέλων.

Συγκεκριμένα, πρόταση δέχτηκε το Τζέισον – Αντιγόνη -όπως έχει επιλέξει να αυτοπροσδιορίζεται – για να λάβει μέρος στον 3ο κύκλο που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του STAR.

GNTM Τζέισον Αντιγόνη

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Ευτυχείτε» μέσα από δηλώσεις που εξασφάλισε. Επίσης, το ίδιο παραδέχτηκε ότι εκτός από το reality μοντέλων δέχτηκε πρόταση να συμμετέχει και στο Big Brother.

Το Τζέισον - Αντιγόνη, αποκάλυψε πως θα ήθελε να πάρει μία γεύση και από τον χώρο του μόντελινγκ, ωστόσο, η ιδέα του reality δεν του είναι τόσο προσφιλής.

TAGS