Γενέθλια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή - Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της

Πιο χαρούμενη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή - Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά της, παρέα με την οικογένειά της, με την αγαπημένη παρουσιάστρια να βιώνει μερικές στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της, σε μία πολύ ξεχωριστή μέρα που πέρασε με τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Τα 38 της χρόνια κλείνει σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και δε θα μπορούσε να περάσει αυτή την υπέροχη μέρα με καλύτερο παρέα, από την οικογένειά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή οικογένεια

Τα παιδιά της και ο σύζυγός της, της ετοίμασαν ένα υπέροχο γεύμα για τα γενέθλιά της και με τη σειρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε μερικά πολύ όμορφα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε εδώ και τα υπέροχο μήνυμα που έστειλε πριν από μερικές μέρες μέσα από την εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ελένη Μενεγάκη και την απόφασή της να αποχωρήσει από την ελληνική τηλεόραση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή γενέθλια

«Τα καλύτερα γενέθλια είναι αυτά που περνάς έχοντας στο πλευρό σου αυτούς που αγαπάς» έγραψε σε ένα από τα Insta story της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε.

Λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα για την δύσκολη εποχή που βιώνουμε, ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια, από επιλογή χαμογελάει και βλέπει τα πράγματα θετικά.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, και γι΄αυτό το λόγο προσπαθεί να μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δεν παραλείπει βέβαια να δημοσιεύει και μερικές από τις σκέψεις της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και χθες βράδυ, με τον καιρό να έχει χαλάσει και τη βροχή να μη σταματάει ούτε λεπτό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το περσινό καλοκαίρι, και σχολίασε το γεγονός πως φέτος, δεν πρόκειται να κάνουμε κανονικές διακοπές.

Η ίδια ωστόσο βλέπει το ποτήρι, μισογεμάτο και προσπαθεί να σκέφτεται θετικά, ακόμα και σε αυτές τις κρίσιμες ώρες με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτό ήταν το μήνυμα όλο νόημα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Σήμερα (σ.σ. Κυριακή) που καιρός ο έγινε έτσι ξαφνικά χειμωνιάτικος… αναπολώ περισσότερο από ποτέ καλοκαιρινές στιγμές.

Μόλις όμως μία όμορφη ανάμνηση τρυπώνει στο μυαλό μου καταλήγω να αναρωτιέμαι αν το φετινό καλοκαίρι θα είναι τόσο ανέμελο… Από επιλογή μου αρέσει να βλέπω πάντα το ποτήρι μισόγεμάτο κι έτσι χαμογελώ και συνεχίζω να ταξιδεύω με τη σκέψη μου. Καληνύχτα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή μήνυμα για κορωνοϊό