Σοκάρει ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες - Το πρόβλημα υγείας που τον "σημάδεψε"

Τρομερή εξομολόγηση από τον Κωστή Σαββιδάκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκάρει ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες - Το πρόβλημα υγείας που τον

Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαζί σου», ο Κωστής Σαββιδάκης, δηλαδή ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες, σόκαρε με την αποκάλυψή του για το πρόβλημα υγείας που "σημάδεψε" τη ζωή του και του έδωσε ένα σημαντικό μάθημα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου και δε δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς του ANT1, καθώς κάθε φορά έχει τον τρόπο να φέρνει την ηρεμία στο χωριό και να τους βάζει όλους σε τάξη.

Μιας και είπαμε για τις Άγριες Μέλισσες, σας έχουμε εδώ τα νέα επεισόδια πριν ακόμα παιχτούν στον ANT1!

Ο Κωστής Σαββιδάκης αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε με την υγεία του πριν από μερικά χρόνια και στον τρόπο με τον οποίο τον βοήθησε η εκκλησία να το αντιμετωπίσει.

Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που "σημάδεψε" τον παπά από τις Άγριες Μέλισσες

«Κάπνιζα πάρα πολύ τα τελευταία τριάντα χρόνια. Μέχρι και τέσσερα πακέτα τη μέρα. Κάποια στιγμή, πριν 5,5 χρόνια με έπιασε βήχας, μου είπε ένας φίλος «πήγαινε στον γιατρό» , αλλά εγώ δεν πήγα. Βρέθηκα στου Αγίους Ισιδώρους, με σταύρωσε ο παπα-Δημήτρης και κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου. Για είκοσι λεπτά δεν έβγαινε ο σταυρός από το σημείο που υπήρχε το πρόβλημα. Σηκώθηκα και δεν έπεφτε, ήταν κολλημένος στην πλάτη μου, σαν μαγνήτης. Μου είπε να κάνω μια ακτινογραφία στο συγκεκριμένο σημείο. Μπήκα Παρασκευή στο νοσοκομείο και Δευτέρα εγχειρίστηκα. Είχα μια κύστη στα πνευμόνια, παραλίγο καρκίνος. Καθαρίστηκε αμέσως ευτυχώς…», είπε μεταξύ άλλων.

Κωστής Σαββιδάκης πρόβλημα υγείας

Το spoiler που έδωσε ο παπάς για τις Άγριες Μέλισσες

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε τι είπατε;

Θέλησαν να δουν για όλους μας σε τι κατάσταση είμαστε και, το σημαντικότερα, εάν είμαστε καλά στην υγεία μας.

Όταν επιστρέψετε δημιουργείται, στα επόμενα επεισόδια, μια έντονη διαμάχη μεταξύ κατοίκων του χωριού, την οποία πυροδοτεί ο Δούκας Σεβαστός. Ο παπα – Γρηγόρης πώς θα αντιδράσει;

Έχουμε γυρίσει γι’ αυτό το θέμα μία – δύο σκηνές που γίνεται ένα μακελειό. Θα γίνει ένας εμφύλιος στο Διαφάνι, γιατί ο Δούκας έχει σηκώσει ψηλά το μπαϊράκι και επιτίθεται στο χωριό με ύπουλο τρόπο. Ο παπα – Γρηγόρης παίρνει το μέρος του δίκαιου. Δεν το θέλει το άδικο. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες και να καθησυχάσει τα πνεύματα. Θα υπάρξουν και κάποιες σημαντικές εξομολογήσεις στο παπά… Δεν έχουν φθάσει ακόμη αυτά τα σενάρια στα δικά μου χέρια. Θα αποκαλυφθούν πράγματα στον παπά και θα δούμε πως εκείνος θα αντιδράσει και πως θα κινηθεί στη συνέχεια. Η Ανέτ θα εξομολογηθεί λοιπόν στον παπα – Γρηγόρη και νομίζω πως θα εξομολογηθεί και η Μυρσίνη.

Για τη συμμετοχή σου στη δεύτερη σεζόν της σειράς έχεις μιλήσει;

Όχι ακόμη. Κάποιοι συνάδελφοι το έχουν κάνει. Μας πρόλαβε ο κορωνοϊός. Όλων μας επιθυμία είναι να συνεχίσουμε. Είμαστε τυχεροί που είμαστε σε αυτή τη σειρά. Έχουμε κερδίσει το τζακ ποτ. Είμαστε ευλογημένοι. Ποιος θα έλεγε ότι δεν θα ήθελε να είναι του χρόνου στις “Μέλισσες”;

Η μεγάλη επιτυχία της σειράς ωστόσο, της έχει εξασφαλίσει έναν δεύτερο κύκλο στον οποίο θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα ενώ δε θα δούμε να συμμετέχουν χαρακτήρες από τον πρώτο κύκλο. Ένας από αυτούς, όπως έχει γίνει γνωστό, είναι ο Θωμάς Κυπραίος.