Στο πλευρό του Βασίλη Τσεκούρα η Χριστίνα Βραχάλη - Το συγκινητικό μήνυμα για την υγεία του

Δίπλα του όλο το Open

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο πλευρό του Βασίλη Τσεκούρα η Χριστίνα Βραχάλη - Το συγκινητικό μήνυμα για την υγεία του

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για τον Βασίλη Τσεκούρα και την περιπέτεια της υγείας του, η Χριστίνα Βραχάλη έχει σταθεί στο πλευρό του, και μάλιστα, του έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για να του δείξει την υποστήριξή της.

Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να δείξει με μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικότης λογαριασμό στο Instagram, πως μπορεί να μην μπορεί αυτή τη στιγμή να βρεθεί κοντά στον Βασίλη Τσεκούρα, ωστόσο τον σκέφτεται και του στέλνει όλη της τη θετική ενέργεια.

Να πούμε στο σημείο αυτό πως η Χριστίνα Βραχάλη αποχώρησε από το J2US, ωστόσο ο παρτενέρ της επέστρεψε σαν ζευγάρι του Μάριου Πρίαμου. Δείτε εδώ την πρώτη τους εμφάνιση.

Αυτό ήταν το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε η Χριστίνα Βραχάλη στον Βαγγέλη Τσεκούρα

«Κράτα γερά, φίλε μου... @v.tsekouras. Αφού ξέρεις, εμείς είμαστε Ζορό, δεν μασάμε από εντατικές και νοσοκομεία... Είμαστε όλοι μαζί σου και περιμένουμε να γυρίσεις», έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βαγγέλης Τσεκούρας εντατική

Τι συνέβη με την υγεία του ΒασίληΤσεκούρα

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Τσεκούρα. Ο δημοσιογράφος του Open είναι στην εντατική καθώς βρέθηκε με με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, μετά από μια αδιαθεσία που ένιωσε το απόγευμα της Παρασκευής.

O δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας, δίνει μια δύσκολη μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί αφού βρέθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Ο Βασίλης Τσεκούρας ένιωσε την Παρασκευή το βράδυ έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το χειρουργείο πήγε καλά, ο δημοσιογράφος βρίσκεται στην εντατική και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο Open το Σαββατοκύριακο και έκανε και το οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο έχει ανησυχήσει τους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

πηγή: protothema.gr