Ελένη Τσολάκη: Η απίστευτη ευχή της για τα γενέθλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Φοβερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: Η απίστευτη ευχή της για τα γενέθλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γι΄αυτό, δέχθηκε μία απίστευτη ευχή, από την πολύ καλή της φίλη, Ελένη Τσολάκη, η οποία τη θυμήθηκε και θέλησε να της πει τα πιο γλυκά «χρόνια πολλά» με μία πολύ όμορφη κοινή τους φωτογραφία.

Οι δύο κυρίες είναι φίλες εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα, στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί και στην εκπομπή Happy Day.

Έτσι, η Ελένη Τσολάκη δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, για τα 38α γενέθλιά της, με μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μιας και λέμε ωστόσο για την Ελένη Τσολάκη, ρίξτε και μια ματιά σε όλα όσα είπε για το συμβάν στο ΣΚΑΪ.

Αυτή είναι η απίστευτη ευχή της Ελένης Τσολάκη για τα γενέθλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Χρόνια πολλά χαρούμενο κορίτσι» έγραψε η Ελένη Τσολάκη για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ποστάροντας σε insta story μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία.

Ελένη Τσολάκη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Έτσι γιόρτασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα γενέθλιά της με την οικογένειά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά της, παρέα με την οικογένειά της, με την αγαπημένη παρουσιάστρια να βιώνει μερικές στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της, σε μία πολύ ξεχωριστή μέρα που πέρασε με τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Τα 38 της χρόνια κλείνει σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και δε θα μπορούσε να περάσει αυτή την υπέροχη μέρα με καλύτερο παρέα, από την οικογένειά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή οικογένεια

Τα παιδιά της και ο σύζυγός της, της ετοίμασαν ένα υπέροχο γεύμα για τα γενέθλιά της και με τη σειρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε μερικά πολύ όμορφα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε εδώ και τα υπέροχο μήνυμα που έστειλε πριν από μερικές μέρες μέσα από την εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ελένη Μενεγάκη και την απόφασή της να αποχωρήσει από την ελληνική τηλεόραση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή γενέθλια

«Τα καλύτερα γενέθλια είναι αυτά που περνάς έχοντας στο πλευρό σου αυτούς που αγαπάς» έγραψε σε ένα από τα Insta story της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε.