Χάρης Ρώμας: «Έβαλα 18 κιλά» - Η αποκάλυψη για την αλλαγή στην εμφάνισή του

Είχε γίνει αγνώριστος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: «Έβαλα 18 κιλά» - Η αποκάλυψη για την αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο Χάρης Ρώμας ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων έκανε και μία αποκάλυψη για την μεγάλη αλλαγή που είδε στην εμφάνισή του, όταν ξαφνικά έβαλε 18 ολόκληρα κιλά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα κιλά που είχε πάρει και του άλλαξαν τη ζωή.

Ο Χάρης Ρώμας εξήγησε πως αποφάσισε να κόψει το τσιγάρο εν μία νυκτί και αφότου είδε στον ύπνο του, τον πατέρα του. «Τον είδα στον ύπνο μου και το θεώρησα σημάδι αυτό και αποφάσισα ότι θα το κόψω εν μια νυκτί» σημείωσε ο Χάρης Ρώμας που εξήγησε πως ο πατέρας του ήταν χρόνιος καπνιστής και πέθανε έπειτα από προβλήματα με την καρδιά.

Τις προάλλες ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας είχε κάνει ένα συγκλονιστικό σχόλιο για την Ελένη Τοπαλούδη. Δείτε το εδώ!

Αυτή είναι η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για τα κιλά που είχε πάρει

Όσο για τα κιλά που είχε πάρει, είπε: «Έβαλα 18 κιλά, παρόλο που είμαι ψηλός, αυτό έδειξε αμέσως. Δεν μου πάει και δεν μου αρέσει και δεν αισθάνθηκα καλά» εξήγησε.

Έτσι, ο Χάρης Ρώμας περιέγραψε μια ιστορία από την περίοδο που είχε παραπάνω κιλά. Όπως περιέγραψε, τότε του είχε ζητήσει η Κάτια Δανδουλάκη να παίξει έναν ρόλο στο θεατρικό έργο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» που διασκεύαζαν οι Ρέππας-Παπαθανασίου. «Πρώτα ο Μιχάλης και ο Θανάσης με αγκάλιασαν, αλλά είδα στο μάτι μια παύση ότι ξέρεις “α, είναι ο Χάρης που πάχυνε”» σημείωσε ο Χάρης Ρώμας.

«Η Κάτια δεν άντεξε και μου είπε κατ’ ευθείαν “αγάπη μου πως έγινες έτσι. Δεν μπορώ να το επιτρέψω αυτό, το πάχος είναι γηρατειό. Θα τα χάσεις! Εγώ σε έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα αυτός ο λεπτεπίλεπτος άρχοντας και τώρα είδα ένα γομάρι”» είπε ο Χάρης Ρώμας, περιγράφοντας εκείνο το περιστατικό στην εκπομπή Dot.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Χάρης Ρώμας μίλησε και για τον άνθρωπό του

«Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις. Βεβαίως και απογοητεύτηκα από αυτό. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι όλα έγιναν για να φτάσω εκεί που έφτασα. Να έχω την τύχη, δηλαδή, να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο. Είμαστε δέκα χρόνια μαζί».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί κάποια στιγμή λέγοντας: «Ακόμη και αυτό. Θα έκανα, ναι, για πρακτικό λόγο. Δεν το έχω κάνει, έχω κάνει έναν άλλον γάμο που δεν ήταν να φτουρίσει».